U wilt van MP4 naar AVI converteren?

Gebruik Movavi Video Converter!
  • Instellen met één klik
  • Razendsnelle conversie
  • Kwaliteitsverbetering

MP4

AVI

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe MP4 naar AVI converteren en vice versa

De MP4-indeling wordt steeds populairder – het is de perfecte indeling voor het afspelen van films op uw desktop of laptop en voor het publiceren op het internet. Het kan echter leiden tot problemen als u een DVD-speler wilt gebruiken, omdat die niet allemaal compatibel met MPEG-4 zijn. Dit probleem kan eenvoudig opgelost worden door het converteren van MP4-video's naar een geschiktere indeling. Movavi Video Converter is een geweldige oplossing als u de bestandsindeling wilt wijzigen, bijvoorbeeld door MP4 te omzetten naar AVI. Kijkt u zelf maar hoe makkelijk videoconversie kan zijn!

Download Movavi Video Converter nu! Het is niet alleen een MP4 naar AVI converter, maar ook een krachtig hulpmiddel voor het werken met uw multimedia-bibliotheek.

1. Installeer het programma Video Converter

Open het installatiebestand en installeer het programma volgens de instructies op het scherm. Movavi Video Converter is er voor Windows en Mac, en is het Nederlands, zodat het zo eenvoudig is dat zelfs kinderen ermee kunnen werken. Gebruik deze software voor conversie van MP4 en uw andere behoeften aan het verwerken van video's!

2. Kies een bestand om te converteren

Klik op Media toevoegen links bovenaan het scherm en selecteer Video toevoegen. Kies nu de MP4-video die u naar AVI wilt converteren. Movavi Video Converter ondersteunt batchconversie van MP4 evenals andere indelingen, dus u kunt meerdere bestanden of zelfs een hele map in één keer converteren!

3. Kies een indeling

Ga naar het Video tabblad, zoek de AVI groep en selecteer de juiste AVI voorinstelling voor het converteren. U kunt ook AVI naar MP4 converteren of naar elke andere bestandsindeling die u wenst.

4. Kies een uitvoermap en begin met converteren

Kies de map waarin u de geconverteerde bestanden wilt plaatsen door te klikken op de map knop. Klik daarna op Start om MP4 naar AVI te converteren.

Movavi Video Converter: met gemak van MP4 naar AVI!

• Video- en audioclips opslaan voor eenvoudige mobiele toegang

Have Questions?