U wilt van MPEG naar MP4 omzetten?

• Instellen met één klik
  • Razendsnelle conversie
  • Kwaliteitsverbetering

MPEG

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe MPEG naar MP4 converteren en vice versa

MPEG is een erg populaire indeling voor video-compressie. Het zorgt voor grote compressie zonder noemenswaardig verlies van beeldkwaliteit. MP4 (MPEG-4) is een van de nieuwste indelingen die gebruikt worden om video’s te bewaren op computers en mobiele apparaten. Om er zeker van te zijn dat uw MPEG video kan worden afgespeeld op uw smartphone of draagbare mediaspeler kan u het converteren naar MP4.

Met Movavi Video Converter kunt u zowel MPEG converteren naar MP4 als MP4 converteren naar MPEG. Dit programma voor zowel Windows als Mac ondersteunt alle populaire video- en audio-indelingen, waaronder: AVI, FLV, 3GP en MP3.

Vraagt u zich af hoe u MPEG om kan zetten in MP4? Volg de onderstaande stappen.

1. Installeer Movavi Video Converter

Download het Nederlandse video converter setup-bestand op de Movavi website. Nadat het downloaden voltooid is, volgt u de instructies om de software te installeren.

2. Voeg video’s toe om te converteren

Klik op de knop Media toevoegen en daarna Video toevoegen en selecteer de video’s in MPEG-indeling die u wilt overzetten naar MP4.

3. Geef de uitvoerindeling op

Open het Video tabblad. Selecteer de MP4 preset-groep en daarna de MP4 preset. Als u video converteert voor een specifiek mobiel apparaat, dan kan u dat apparaat selecteren door op Apparaten te klikken. U kan ook de software de beste preset voor uw apparaat laten selecteren – verbindt het apparaat simpelweg met uw systeem en klik op het mobiele telefoon pictogram aan de rechter kant.

4. Begin uw video’s te converteren

Kies de map waarin u de video’s wilt bewaren door op het map pictogram te klikken. U hoeft verder enkel op Start te klikken en te wachten tot het klaar is.

5 (optioneel). Upload geconverteerde video’s naar uw mobiele apparaat

Nadat u uw video’s geconverteerd heeft zijn ze klaar om bewaard te worden op een computer of mobiel apparaat. Om uw video over te brengen naar een mobiel apparaat zet u het apparaat aan en verbindt u het met uw computer. Start de uploadsoftware op uw apparaat en volg de instructies op het scherm.