Op zoek naar een MPEG-4 converter?

• Instellen met één klik
  • Razendsnelle conversie
  • Kwaliteitsverbetering

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe MPEG-4 naar MP3 converteren

MP3 is een van de meest populaire indelingen en wordt door bijna alle toestellen ondersteund. Daarom is het een goed idee om MP3 te selecteren als uitvoerindeling als u enkel de soundtrack van een film of videoclip wilt opslaan. Movavi Video Converter zal u helpen bij het snel en eenvoudig omzetten van uw bestanden in MPEG-4 (MP4), of andere video-indelingen, naar MP3.

Download de software voor Windows of Mac en volg de eenvoudige stappen hieronder om bestanden in MPEG-4 te converteren in audiobestanden.

De MPEG-4 converter installeren

Open het gedownloade installatiebestand en volg de instructies op het scherm.

Uw videobestanden toevoegen

Start het programma, klik op Media toevoegen en daarna op Video toevoegen om video’s waarvan u de soundtrack wilt onttrekken toe te voegen.

MP3 als uitvoerindeling kiezen

Open het tabblad Audio en klik op de preset-groep MP3. Selecteer een van de presets in de groep.

Uw bestanden in MPEG-4 omzetten naar MP3

Klik op het pictogram map als u de map waar uw audiobestanden opgeslagen worden wilt wijzigen. Klik vervolgens op Start.