Hoe een video downloaden van een website?

Movavi Screen Recorder helpt u!
  • Eenvoudige opname
  • Hoogwaardig beeldmateriaal
  • Razendsnelle verwerking

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe video’s van elke site opnemen

Het internet staat vol met geweldige films en videoclips die de moeite waard zijn om ze op uw computer op te slaan zodat u ze op elk moment kunt bekijken. Het downloaden van videomateriaal van YouTube, Facebook en andere sociale netwerken die software van derde partijen gebruiken kan echter problemen met uw computer veroorzaken. Movavi Screen Recorder is het perfecte hulpmiddel om films te downloaden van sites – via de intuïtieve interface kunt in slechts enkele minuten een video naar uw computer kopiëren en deze opslaan in de indeling van uw keuze. U kunt de opname zelfs uploaden naar uw tablet, smartphone of mediaspeler en er van genieten, zelfs wanneer u niet met het internet verbonden bent!

Download eenvoudigweg de gepaste versie van het programma en volg de instructies hieronder – u zult in geen tijd video’s van websites halen! Deze instructies gelden zowel voor de Windows- als de Mac-versies.

De online video downloader installeren

Download het installatiebestand voor Movavi Screen Recorder. Open het en volg de instructies op het scherm. Wanneer de installatie voltooid is zal het programma automatisch gestart worden.

Het opnameframe aanpassen

Teken het opnameframe over de video die u wilt vastleggen. U kunt ook kiezen uit een van de kant-en-klare vooraf ingestelde frames uit de lijst Gebied opnemen zodra u een initieel frame getekend hebt.

De video van een website rippen

Druk op de knop REC om het proces van het vastleggen te starten. Start met het afspelen van uw video na de drie-seconden-timer zodat u niets mist. U kunt het proces regelen door middel van de drie toetsen op het programmapaneel of door de sneltoetsen: in Windows, druk op F9 om te pauzeren/hernemen en op F10 om te stoppen; Mac-gebruikers moeten respectievelijk op ⌥ ⌘ 1 en ⌥ ⌘ 2 drukken. Nadat u op de toets Stoppen drukte zal uw video automatisch in MKV-indeling opgeslagen worden op uw harde schijf en openen in een voorbeeldvenster; hier kunt u de video opnieuw afspelen en indien nodig bewerken. Ga verder naar de volgende stap als u enkele delen wilt wegknippen of de opname wil omzetten naar een ander indeling.

De gedownloade video bewerken en omzetten (optioneel)

Bevat uw opname reclameboodschappen of ongewenste inhoud? Knip het op een eenvoudige manier weg: sleep de witte markering naar het begin van het deel dat u wilt verwijderen, klik op het pictogram schaar en plaats daarna de markering op het einde van het ongewenste segment en klik opnieuw op schaar. Selecteer vervolgens het gemarkeerde deel op de tijdlijn en klik op het pictogram prullenbak om het uit uw video te verwijderen. Klik op Opslaan als om het resultaat op te slaan en de video te converteren.

Kies in de nieuwe export-dialoog een van de indelingen bovenaan het venster en klik op Opslaan. Uw video zal over enkele seconden klaar zijn.

Movavi Screen Recorder

De beste manier op uw scherm op te nemen

• Neem video op van uw computerscherm
  • Neem geluid op van meerdere bronnen
  • Sla opnames op zonder kwaliteitsverlies
  • Video's exporteren in alle populaire indelingen

Disclaimer: Gelieve op te merken dat u met Movavi Screen Recorder geen video- en audiobestanden kunt opnemen die door copyright worden beschermd.