Personvernpolitikk for Movavi

Denne personvernpolitikken gjelder for personopplysninger som innhentes, behandles eller lagres av Movavis nettbutikker og via Movavis applikasjoner på datamaskin og mobil. Den beskriver også i hvilken utstrekning Movavi Software Limited, Kypros (heretter – MOVAVI) innhenter og bruker personopplysninger. MOVAVI er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles i samsvar med denne personvernpolitikken. MOVAVI har meget stor respekt for dine personvernrettigheter og er spesielt oppmerksom på konfidensialiteten til opplysninger som sendes til oss når du besøke nettstedene våre (nåværende og fremtidige nettsteder som eies eller drives av MOVAVI og/eller som MOVAVI for tiden eller i fremtiden bruker til å tilby tjenester til og/eller produkter gjennom, heretter – «nettsted» eller «nettsteder»), eller på andre måter bruker til å kommunisere eller samhandle med oss.

Denne versjonen av personvernpolitikken gjelder fra og med 25. mai 2018.

  1. Generelle bestemmelser
    1. Dette dokumentet, Movavis personvernpolitikk (heretter – «retningslinjene») inneholder våre retningslinjer og regler for informasjon som MOVAVI innhenter om brukeren.
    2. Ved å besøke nettstedet og laste ned, installere og bruke MOVAVIs programvare (heretter – applikasjoner), godtar du alle vilkårene i disse retningslinjene.
    3. Disse retningslinjene er en del av en gruppe dokumenter som angir vilkårene og betingelsene for bruk av nettstedet og applikasjonene. Andre dokumenter som definerer forholdet mellom brukeren og Movavi er brukervilkårene og lisensavtale for sluttbrukere (EULA).
    4. Med mindre annet er definert i disse retningslinjene, skal alle uttrykk og definisjoner som brukes heri ha den betydningen som er definert i brukervilkårene og EULA.
    5. Disse retningslinjene, herunder deres oppbygning, adopsjonsmåte, utførelse, endring og oppsigelse er underlagt kypriotisk lov.
  2. Personopplysninger
    1. Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en spesifikk bruker, inkludert, men ikke begrenset til: navn (pseudonym eller kallenavn), e-postadresse, telefonnummer (f.eks. i tilfeller der du ber om individuell teknisk støtte eller hjelp) og informasjon om brukerens kjøp og aktivering av applikasjoner (innstillingskategorier og andre typer preferanserbasert annonsering), betalingsmåter, betalingsvalutaer og annen betalingsinformasjon.
    2. For å kunne tilpasse nettstedet innhenter vi også informasjon om enhetene du bruker til å få tilgang til nettsidene (datamaskin og mobil). Dette kan omfatte IP-adresse og andre geolokasjonsopplysninger, nettlesertype og -versjon, operativsystem og systemspråk, henvisende nettsted, tilgangstidspunkt og andre opplysninger.
    3. MOVAVI behandler personopplysningene brukerne gir om seg selv ved å fylle ut ulike skjemaer. Når du for eksempel laster ned en prøveversjon av et program fra nettstedet, abonnerer på nyhetsbrev på e-post, kontakter MOVAVI for teknisk brukerstøttestøtte eller via tilbakemeldingsskjemaer osv., kan MOVAVI fastsette kravene til den informasjonen som er obligatorisk for å gi brukeren tjenestene. Hvis noen opplysninger ikke merket av MOVAVI som obligatoriske, kan brukeren sende eller dele slik informasjon etter eget forgodtbefinnende.
    4. Personvernpolitikken vår er basert på følgende prinsipper:
      • Vi behandler brukeropplysninger utelukkende til de formål og i samsvar med de metoder som ble angitt når opplysningene ble innhentet.
      • Vi bruker innhentede opplysninger til formål utover de som de ble gitt for bare når brukeren uttrykkelig har samtykket til dette.
      • Vi gir tredjeparter tilgang til de angitte opplysningene utelukkende for å kunne levere de forespurte tjenestene og i forbindelse med utnevnelsen av en dataansvarlig.
      • Vi vil ikke dele opplysningene, tilordne eller overføre dem til tredjeparter for deres egen behandling, med mindre brukeren er forhåndsinformert om og har gitt samtykke til dette.
      • Vi svarer på forespørsler om avbryting, endring og tillegg til angitte data.
      • Vi sikrer riktig og lovlig datahåndtering.
      • Vi opprettholder brukernes personvern og bruker hensiktsmessige sikkerhetsforanstaltninger for å beskytte de angitte opplysningenes konfidensialitet, integritet og tilgjengelighet.
    5. Hvis vi samler inn personopplysninger fra deg, vil hvor lenge vi beholder dem avhenge av en rekke faktorer, bl.a. hvilket formål vi bruker informasjonen til og hvilke forpliktelser vi har under andre lover, men ikke lenger enn det som med rimelighet er nødvendig for de ovennevnte formålene. Vi kan trenge personopplysningene dine til å opprette, fremsette eller forsvare juridiske krav. Til dette formålet beholder vi personopplysningene i 7 år etter den datoen vi ikke lenger trenger dem til transaksjoner, oppfylling av kontraktsformål eller markedsføringskommunikasjon.
    6. Hvis opplysningene du sender inn inneholder personopplysninger, gjennom bruk av nettstedet, tjenester eller produkter fra oss eller ved at du har tilveiebragt personopplysninger til oss, gir du MOVAVI, fritt og frivillig, skriftlig informert samtykke til å behandle disse opplysningene til de formål som er definert i disse retningslinjene. Dette inkluderer enhver handling (operasjon) eller rekkefølge av handlinger (operasjoner) utført med eller uten bruk av automatiserte verktøy: innsamling, opptak, sortering, akkumulering, lagring, spesifisering (oppdatering, endring), tilbaketrekking, bruk, overføring (distribusjon, levering, tilgang) av informasjon til tredjeparter, inkludert overføring på tvers av grenser til andre jurisdiksjoner, avsløring eller tilgjengeliggjøring, anonymisering, begrensning, blokkering, sletting og destruering av personopplysninger. Slikt samtykke kan når som helst trekkes tilbake, med umiddelbar virkning for fremtiden, ved å sende oss en e-post til userfeedback@movavi.com.
    7. Sensitive opplysninger. MOVAVI innhenter ikke sensitive personopplysninger om seksuelle preferanser, religion, politiske synspunkter eller helsetilstand. Vi vil ikke be deg om slike opplysninger, ei heller trenger vi dem.
    8. Data om barn. Personer under 13 skal ikke overføre personopplysninger til oss, med mindre de har verifiserbar tillatelse fra foreldre eller foresatte. Nettstedet, produktene og tjenestene våre er ment for brukere som er 13 år eller eldre. Vi vil ikke bevisst innhente slik informasjon, men hvis en forelder, foresatt eller annen blir oppmerksom på at vi har innhentes personopplysninger fra en person under 13, bes de kontakte oss.
    9. Dine personopplysninger er beskyttet av juridiske rettigheter, herunder din rett til å be om adgang til egne personopplysninger, motsette deg eller begrense behandlingen av personopplysningene, be om at personopplysningene blir slettet eller rettet opp, eksportere dataene dine i et maskinlesbart format eller overføre disse dataene til en annen kontroller. Vil du ha mer informasjon eller utøve rettighetene dine iht. databeskyttelsesloven, kan du bruke kontaktinformasjonen under. Du kan alltid oppdatere eller slette personopplysningene dine på våre nettsteder. Hvis du på noe tidspunkt vil at vi skal slette eller endre personopplysninger om deg, trenger du bare å sende oss en e-post på userfeedback@movavi.com.
  3. Anonymiserte data
    1. Når du bruker nettstedet eller applikasjonene, kan automatiserte data sendes automatisk til MOVAVI. Dataene som overføres inkluderer, men er ikke begrenset til, din IP-adresse, sted (land, område, by), nettleserversjon, trafikkilde, maskinvaremodell og annen enhetsspesifikk informasjon, operativsystemversjon, unike enhetsidentifikatorer, statistiske opplysninger om handlingene du utfører på nettstedet og hvordan du bruker applikasjonen, informasjon om data som sendes og mottas gjennom applikasjonen.
    2. Anonymiserte data kan innhentes og/eller behandles ved hjelp av eksterne tjenester, for eksempel:
      • analysetjenester;
      • plugins for sosiale nettverk;
      • andre systemer og enheter som bruker og behandler anonymiserte brukerdata.
  4. Kredittkortkjøp
    1. Hvis du bruker et kredittkort til å kjøpe et MOVAVI-produkt, krypteres kredittkortnummeret når det sendes over Internett. Informasjonen om kredittkortet ditt blir ikke lagret eller registrert av MOVAVI – de overføres bare til banken, kredittkortselskapet og betalingsbehandlingsselskapet. I så henseende er et kredittkortkjøpt utført på nett det samme som et kredittkortkjøp utført i en vanlig butikk.
    2. Brukeropplysninger som f.eks. navn, e-postadresse og hvilket produkt som blir kjøpt vil bli lagret MOVAVI for videre levering og/eller registrering av produktet.
  5. Bruk av personopplysninger
    1. MOVAVI bruker personopplysninger til følgende formål:
      • Gjennomføring av lisensavtaler med brukeren;
      • Identifisering av brukeren under MOVAVIs gjennomføring av sine forpliktelser i henhold til avtalene med brukeren;
      • Kommunikasjon med brukeren for informativ støtte og forbedring av applikasjonene, herunder varsling gjennom tredjeparter;
      • Distribusjon av reklamemateriell fra MOVAVI og/eller tredjeparter blant brukere som målgruppen;
      • Målretting av reklame- og/eller informasjonsmateriale.
    2. MOVAVI kan dele personopplysninger med tjenesteleverandører som tilbyr tjenester på våre vegne når det er nødvendig for å levere slike tjenester innenfor rammen av de formål som er nevnt over.
  6. Bruk av anonymiserte data
    1. MOVAVI bruker anonymiserte data til følgende formål:
      • Forbedring av nettstedet og applikasjonene;
      • Kommunikasjon med brukeren for informativ støtte og forbedring av applikasjonene, herunder varsling gjennom tredjeparter;
      • Distribusjon av reklamemateriell fra MOVAVI og/eller tredjeparter blant brukere som målgruppen;
      • Målretting av reklame og/eller informasjonsmateriale etter alder, kjønn og andre kjennetegn;
      • Markedsføring, statistikk og annen forskning basert på anonymiserte data.
    2. MOVAVI kan dele ANONYMISERTE DATA med tjenesteleverandører som tilbyr tjenester på våre vegne når det er nødvendig for å levere slike tjenester innenfor rammen av de formål som er nevnt over.
    3. Melding om informasjonskapsler. Denne meldingen er laget for å hjelpe deg med å forstå hva informasjonskapsler er, hvordan Movavi bruker dem og hvilke valgmuligheter du har med hensyn til bruken av dem. Ved å fortsette å bruke nettstedene våre godtar du bruk av informasjonskapsler på den måten som beskrives i denne meldingen.

      Hva er informasjonskapsler?
      Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i nettleseren eller datamaskinens eller en annen enhets harddisk datamaskin når du besøker nettstedet vårt. Det gjør det mulig for nettstedet å gjenkjenne deg som bruker, enten under besøket (ved hjelp av en «øktbasert informasjonskapsel» eller for gjentatte besøk (en «vedvarende informasjonskapsel»). Informasjonskapsler er ikke skadelige og inneholder ikke informasjon som f.eks. hjemmeadresse, fødselsdato eller kredittkortinformasjon.

      Informasjonskapslene vi bruker, faller inn under fire brede kategorier:

      Strengt nødvendige informasjonskapsler
      Disse informasjonskapslene er helt nødvendige for at du skal kunne navigere og bruke funksjonene på nettstedet, for eksempel når du skal ha tilgang til sikre områder på nettstedet. Uten disse informasjonskapslene vi ikke tilby tjenestene du har bedt om, for eksempel registrering av en konto. Disse informasjonskapslene innhenter ikke informasjon om deg som kan brukes til markedsføring, og de husker ikke hvor du har vært på Internett.

      Analytiske informasjonskapsler / ytelsesbaserte informasjonskapsler
      For å holde nettstedet, tjenestene og produktene våre relevante, enkle å bruke og oppdaterte, bruker vi webanalysetjenester for å hjelpe oss med å forstå hvordan folk bruker nettstedet. Vi kan for eksempel se hvilke deler av nettstedet og hvilke produkter som er mest populære, identifisere når feil oppstår og teste ulike versjoner av en side eller funksjon for å se hvilken som fungerer best.

      Funksjonalitetsbaserte informasjonskapsler
      Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettsteder og programmer å huske valg du gjør (for eksempel brukernavn, språk eller region) og tilby bedre og mer personlige funksjoner. Informasjonen som innhentes av disse informasjonskapslene er vanligvis anonymiserte – det betyr at vi ikke kan identifisere deg personlig. De samler ikke informasjon om deg som kan brukes til å selge, annonsere eller huske hvor du har vært på Internett, men hjelper oss med å vise annonser som er mer relevante for deg.

      Målrettede informasjonskapsler for markedsføring
      Vi bruker også informasjonskapsler til hjelp for målrettet annonsering. Uten disse informasjonskapslene vil nettbaserte annonser du ser være mindre relevante for deg og dine interesser. Vi bruker dem også til å måle effektiviteten til markedsføringskommunikasjonen vår, for eksempel ved å få vite om du har svart på en annonse vi har sendt deg.

      Informasjonen som lagres i slike informasjonskapsler er sikker og anonymisert overfor tredjeparter, og vil aldri gå ut over kontoens sikkerhet. Du finner informasjon om hvordan du deaktiverer informasjonskapsler under fanen «Hjelp» i nettleserens menylinje. Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte oss via e-postadressen nedenfor.

  7. Brukerens samtykke til å motta informasjon fra MOVAVI
    1. Nettstedet og applikasjonene tilbyr nyheter og informasjon om våre produkter gjennom abonnement, inkludert elektroniske nyhetsbrev. Hvis du velger å abonnere på disse tjenestene, kan du bli bedt om å oppgi e-postadressen din. Ved å gjøre dette samtykker du i å motta e-post fra MOVAVI, med informasjon om oppdateringer og annen informasjon knyttet til programmene, samt andre typer informasjon fra MOVAVI, inkludert annonser. Vi kan bruke opplysningene du oppgir til å bidra til å utvikle innhold som er relevant for brukerne. Du står fritt til å når som helst si opp abonnementet ditt.
    2. Du kan si opp abonnementet ved å følge anvisningene nederst i brevet eller sende oss en e-post til support@movavi.com og be om at vi sletter dine opplysninger fra adresselisten vår. I så fall vil MOVAVI beholde personopplysningene dine i databasen, men ikke kontakte deg med mindre du ombestemmer deg.
  8. Brukeropplysningers konfidensialitet
    1. MOVAVI lagrer informasjon om brukere og foretar de nødvendige og tilstrekkelige organisatoriske og tekniske sikkerhetstiltak som kreves for å beskytte mot uautorisert tilgang og deling, i samsvar med interne regler og prosedyrer (inkludert GDPR).
    2. Vi opprettholder administrative og tekniske sikkerhetsforanstaltninger for beskyttelse av personopplysninger. Disse sikkerhetsforanstaltningene inkluderer følgende:
      • Administrative sikkerhetsforanstaltninger: Adgang til brukeres personopplysninger er begrenset til autorisert personell med et legitimt behov for slik adgang, basert på deres stillingsbeskrivelser – for eksempel personell som yter teknisk brukerstøtte for sluttbrukere. Alle slike data er passordbeskyttede. Det stilles tilsvarende krav til tredjepartsentreprenører som behandler personopplysninger på våre vegne.
      • Tekniske sikkerhetsforanstaltninger: Adgang til brukeropplysninger i databasen vår via Internett er ikke tillatt, unntatt gjennom et kryptert virtuelt privat nettverk (VPN). Annen tilgang er begrenset til våre fysiske lokaler, og det er forbudt å fjerne personopplysninger fra vårt område. Tredjepartsentreprenører som behandler personopplysninger på våre vegne, samtykker i å opprettholde rimelige fysiske sikkerhetsforanstaltninger.
  9. Tredjeparter
    1. MOVAVI bruker tjenester fra tredjeparter til å implementere kjøp gjennom applikasjoner.
      Vi deler bl.a. opplysningene dine med følgende typer tredjeparter:
      • IT-selskaper: Movavi samarbeider med virksomheter som støtter nettstedet og andre forretningssystemer.
      • Markedsføringsselskaper: Vi samarbeider med markedsføringsselskaper som hjelper oss med å administrere vår elektroniske kommunikasjon med deg eller utføre undersøkelser og produktanmeldelser på vegne av oss.
      • Betalingsbehandling: Movavi samarbeider med betrodde eksterne leverandører av løsninger for betalingsbehandling, for å motta og ekspedere betalinger på en sikker måte.

      Her er en oversikt over tredjeparter vi samarbeider med for forretningsmessige formål:

      MailChimp
      Vi bruker MailChimp til nyhetsbrev og markedsføring på e-post. MailChimp benyttes til å spore e-poster, inkludert hvem som åpner e-postene og hvem som klikker på hvilke lenker.

      Google Ads & Google Merchant Center
      Vi bruker tjenestene til Google Ads og Google Merchant Center til å få oppmerksomhet om tilbudene våre, ved hjelp av reklamemateriell og reklamekampanjer på eksterne nettsteder. I forbindelse med informasjon om annonsekampanjer kan vi fastslå hvor vellykkede de enkelte annonsetiltakene er. Slik finner vi annonser som kan være av interesser for deg og ordner nettsiden slik at den blir mer interessant for deg. Vi oppnår også en rimelig beregning av annonsekostnadene våre.

      Yandex.Direct
      Vi bruker Yandex.Direct til å vise innhold og søkebaserte annonser. Det hjelper oss med å vise deg annonser for produkter og tjenester som kan være av interesse for deg, når du søker på Yandex og surfer på andre nettsteder.

      Yandex.Metrica
      Vi bruker Yandex.Metrica for å gjøre siden nyttigere. Den innhenter standard informasjon fra internettloggen og bevegelser på nettstedet, i anonym form. Disse opplysningene brukes til å gi oss en bedre forståelse av hvordan folk bruker nettstedene våre.

      Yahoo Gemini
      Vi bruker Yahoo Gemini til å legge ut digitale annonser på Yahoo, for å kunne oppdatert informasjon til tidligere besøkende.

      Google Analytics
      Google Analytics er en webanalysetjeneste fra Google, Inc. Google Analytics bruker informasjonskapsler for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan det brukes av brukerne. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen, blir overført til og lagret av Google. Google vil ikke knytte IP-adressen din til andre data fra Google.
      Google Analytics hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes av besøkende. Fordi Google Analytics er avhengig av informasjonskapsler for å fungere, kan brukere som ønsker å unngå sporing fra Google Analytics når det er på nettstedet vårt, deaktivere informasjonskapsler i nettleseren. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i at personopplysninger om deg behandles av Google på den måten og til de formål som er angitt over.

      BigQuery
      I tillegg til Google Analytics bruker vi BigQuery til å innhente usamplede data fra Google Analytics og behandle dem i samsvar med vår personvernpolitikk.

      AppsFlyer
      Våre mobilapplikasjoner blir analysert med teknologi fra AppsFlyer Inc. Ulike økt- og samhandlingsdata innhentes fra deg og lagres for dette formålet. Vi trenger disse opplysningene for å forbedre innholdet i og bruken av applikasjonene våre, og for å optimere brukeropplevelsen for deg. Økt- og samhandlingsdataene vil på ingen tidspunkt behandles i personlig form, men under et pseudonym.

      Fabric
      Vi bruker Fabric som krasjrapporteringstjeneste for mobilapplikasjonene våre. Det brukes til å samle inn informasjon om enhetene du bruker og hvordan du ruker applikasjonene våre (for eksempel tidsstempel for når du startet programmet og når det krasjet), slik at vi kan diagnostisere og løse problemer. Det hjelper oss med å forbedre brukeropplevelsen ytterligere og sikre bedre stabilitet for mobilapplikasjoner. Hvis du derimot ønsker å velge bort innhenting av data gjennom Fabric, kan du gjøre det i applikasjonsinnstillingene i mobilapplikasjonene våre.

      OneSignal
      Vi bruker OneSignal til å levere tilpassede varsler til sluttbruker av mobilapplikasjonene.

      Amplitude
      Vi bruker et tredjepartsverktøy fra Amplitude, Inc til å samle inn og analysere hvordan du bruker mobilapplikasjonene. Amplitude er et analytisk programvareverktøy som hjelper oss med å forbedre tjenestene våre, ved å bedre forstå brukerens oppførsel.

      2Checkout
      Movavi bruker 2Checkout (www.2checkout.com) til behandling av sikre betalinger for kjøp som foretas på nettstedet. Hele kjøpsprosessen styres av 2Checkout, som fungerer som Movavis autoriserte forhandler. Når du angir kredittkort- og faktureringsinformasjon på nettstedet, overføres personopplysningene sikkert til 2Checkout. Ved å foreta et kjøp på nettstedet gjennom 2Checkout gir du Movavi autorisasjon til å bruke 2Checkout til å behandle transaksjonene dine og overføre personopplysninger til dem, men bare i den grad det er nødvendig for å fullføre transaksjonen og administrere kjøpene dine.
      Vi lagrer aldri kredittkortopplysninger på servere som kontrolleres av oss. 2Checkout har vår tillatelse til å lagre, på våre vegne, data som omhandler de utførte transaksjonene fra kunder på nettstedet (inkludert kredittkortinformasjon), med det formål å tilveiebringe en sikker betalingsmåte og et arkiv for kjøpsbevis, slik at kundene våre er beskyttet og kan følges opp ved behov. Disse transaksjonsopplysningene kan brukes til validering og registrering av kundene våre, og til å spore svindelaktivitet om nødvendig.

      Cleverbridge
      Vi bruker også tredjepartsløsningen Cleverbridge som reserve-gateway for betalinger. Retningslinjene for personopplysninger er de samme som får vår hovedgateway (2Checkout).

      Google AdSense
      Vi bruker Google AdSense til å tilby annonser for brukerne våre, basert på tidligere besøk på nettstedet vårt og andre nettsteder på Internett. Brukere kan velge bort dette ved å gå til personvernreglene for Google Ad and Content Network og justere innstillingene der.

      Google Optimize
      Vi bruker Google Optimize-informasjonskapsler til å teste og analysere hvordan publikum samhandler med nettstedet. Dette gjør vi for å kunne fatte informerte beslutninger om hvordan vi kan tilby en bedre brukeropplevelse for våre besøkende.

      Hotjar
      Hotjar er en teknologitjeneste som hjelper oss med å forstå brukeropplevelsen bedre (f.eks. hvor mye tid brukere tilbringer på ulike sider, hvilke lenker de velger å klikke på, hva brukere liker og ikke liker, osv), og gjør det mulig for oss å bygge og opprettholde tjenesten vår basert på tilbakemeldinger fra brukere. Hotjar bruker informasjonskapsler og annen teknologi for å innhente data om brukeres oppførsel og enheter (spesielt enhetens IP-adresse (som kun registreres og lagres anonymisert), enhetens skjermstørrelse, type enhet (unike enhetsidentifikatorer), nettleserinformasjon, geografisk lokasjon (kun land), foretrukket språk for visning av nettstedet). Hotjar lagrer disse opplysningene en pseudonymisert brukerprofil. Verken Hotjar eller vi vil noensinne bruke disse opplysningene til å identifisere enkeltbrukere eller sjekke dem opp mot ytterligere data vi har om en enkeltbruker.

      SurveyMonkey
      Vi bruker SurveyMonkey, Inc. til å innhente data fra undersøkelser og spørreskjemaer.

      Hvis du foretrekker at vi ikke deler opplysningene dine med tredjeparter i markedsføringsøyemed, kan du kontakte oss på e-post: userfeedback@movavi.com.

    2. Nettstedet og programmene kan inneholder lenker til eksterne nettsteder. Når brukeren følger disse lenkene, forlater han eller hun nettstedet/applikasjonen. MOVAVI påtar seg derfor intet anser for brukerdataenes informasjon ved bruk av tredjeparters nettsteder. Slike nettsteder kan ha sine egne retningslinjer for personvern som angir regler for innhenting og lagring av brukerdata. Disse retningslinjene omfatter ikke data som sendes til, lagres eller brukes av eksterne nettsteder. Vi anbefaler at du gjennomgår personvernpolitikken til slike tredjeparter nøye når du bruker nettstedene deres.
    3. MOVAVI er ikke ansvarlig for tredjeparters bruk av brukerdata når brukeren samhandler med dem under bruk av applikasjonen.
  10. Annen deling av personopplysninger
    1. MOVAVI kan dele personopplysninger med tredjeparter i følgende tilfeller:
      • Dersom brukeren uttrykkelig samtykker til slik deling.
      • Overføringen av MOVAVIs eiendeler for en tredjeparts besittelse, bruk eller eierskap, herunder tildeling av rettigheter under utførte avtaler med brukeren til en slik tredjepart.
      • På forespørsel fra en domstol eller annet autorisert myndighetsorgan, i den grad gjeldende lover krever det.
      • For å beskytte MOVAVIs rettigheter i forbindelse med brudd på avtaler som er inngått med brukeren.
  11. Endringer
    1. Disse retningslinjene kan endres eller kanselleres av MOVAVI, etter eget forgodtbefinnende og uten forvarsel til brukeren. Vi anbefaler at du regelmessig leser den nyeste utgaven av personvernpolitikken.
    2. Nye utgaver av personvernpolitikken gjelder fra det øyeblikket de publiseres, med mindre annet er angitt i den nye utgaven av personvernpolitikken.
    3. Den versjonen av personvernpolitikken som gjelder for øyeblikket, er tilgjengelig på MOVAVIs nettsted, på https://www.movavi.com/no/privacy.html.

Vi setter stor pris på tilliten din og er alltid klare til å besvare spørsmål du måtte ha om håndtering av personopplysningene dine.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer, kan du kontakte oss på userfeedback@movavi.com.

Kontoradresse
Movavi Software Ltd
7 Naxou, 4542 Apsiou, Kypros