Moet u een foto spiegelen?

• Instant retouchering
  • Filters en bijschriften
  • Objecten en achtergronden verwijderen

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe een afbeelding spiegelen

Soms is er slechts een kleine aanpassing nodig om een bepaald detail dat uw foto er volledig anders laat uitzien te benadrukken – zoals uw afbeelding spiegelen om verrassende effecten te creëren. Dit kan zeer snel gebeuren als u software hebt voor het bewerken van foto’s die een toepassing hebben voor het weerspiegelen van afbeeldingen. Movavi Photo Editor is precies wat u nodig hebt! Het is verbazend gebruiksvriendelijk – u kunt uw foto spiegelen in slechts twee klikken. Er liggen ook verschillende bewerkingsopties binnen handbereik: verbeter het beeld, verwijder ongewenste objecten, vervang de achtergrond en verbeter uw foto op vele andere manieren – zelfs als u nooit eerder foto’s bewerkte. U zult het fantastisch vinden!

Download de Windows- of Mac-versie in het Nederlands en onderstaande handleiding om meer te weten te komen over afbeeldingen spiegelen met Movavi Photo Editor.

Photo Editor installeren

Open het gedownloade bestand en volg de installatie-instructies op het scherm.

Het programma openen en uw foto toevoegen

Start Photo Editor. Klik op Bladeren voor afbeeldingen en kies de afbeelding die u wil bewerken of sleep deze naar het werkgebied van het programma.

Uw foto spiegelen

Open de tab Draaien en klik op een van de knoppen in het deel Omkeren: gebruik de linker- en rechterknoppen voor horizontaal en verticaal spiegelen. Als u nogmaals op dezelfde knop drukt, zal de afbeelding terug worden gespiegeld en opnieuw in de oorspronkelijke richting worden weergegeven.

Het resultaat opslaan

Klik op de knop Opslaan als u tevreden bent met het resultaat. U zult een venster zien waarin u de map kunt kiezen en de naam en de indeling van uw bestand kunt wijzigen als u dat wil. Klik tenslotte op Opslaan.