Wilt u ongewenste items uit uw foto’s uitsnijden?

• Instant retouchering
  • Filters en bijschriften
  • Objecten en achtergronden verwijderen

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe kunt u een foto uitknippen?

Als u graag reist, weet u waarschijnlijk wel hoe moeilijk het kan zijn om de gewenste foto te maken op een drukke toeristische plek. Elke keer als u denkt een vrije invalshoek hebt met een fantastisch uitzicht loopt er net iemand voor uw camera langs als u de ontspanknop indrukt. En als u thuis uw foto's aan uw vrienden laat zien is het eerste wat ze vragen is "En wie is die kerel?"

Met Movavi Photo Editor zult u dit probleem nooit meer meemaken. Met deze software kunt u als het ware een foto uitknippen: u kunt razendsnel alle overbodige voorwerpen en personen (of hun schaduwen) uit uw foto's verwijderen. Dit programma om voorwerpen te verwijderen is beschikbaar in het Nederlands voor zowel Windows als Mac; u hoeft hieronder alleen het juiste installatiebestand te downloaden, deze simpele handleiding te lezen en te ontdekken hoe u iemand uit een foto wist.

1. Installeer Movavi Photo Editor

Open het gedownloade bestand en volg de installatie-instructies.

2. Voeg uw foto toe

Om een foto te bewerken, klikt u op de knop Bladeren voor afbeeldingen of sleept u simpelweg een foto naar het werkgebied van Photo Editor.

3. Markeer en verwijder voorwerpen of personen

Gebruik het hulpmiddel Penseel in het menu Wis object om de voorwerpen te markeren die u wilt verwijderen. U kunt ook gebruik maken van de Toverstaf of Lasso voor uw selectie. Om ongewenste markeringen te wissen, gebruikt u het Selectie wissen hulpmiddel. Klik daarna op Begin met wissen om de persoon of het voorwerp te verwijderen.

Gebruik het hulpmiddel Stempel om oneffenheden die na het wissen overblijven op te ruimen – het werkt door u in staat te stellen elk gedeelte van de foto te kopiëren naar de plek die u moet opruimen.

4. De bewerkte foto opslaan

Nadat u alle ongewenste items verwijderd hebt, klikt u op de knop Opslaan om de foto op te slaan.

Met Movavi Photo Editor kunt u mensen van foto's verwijderen als bij toverslag. Het is zo eenvoudig – het neemt maar een paar minuten in beslag!