How to Fix Blurry Pictures

Wazige foto's scherp maken? Gebruik Movavi Photo Editor!

downloaden

Hoe kunt u een onscherpe foto scherp maken

Weet u nog hoe gefrustreerd u zich voelde toen u thuiskwam na een geweldig concert van uw favoriete band en erachter kwam dat de helft van de foto's die u gemaakt had onscherp waren? Een onscherpe foto kan gebeuren als het onderwerp bewoog, de camera schudde of als de lichtomstandigheden niet zo best waren. Wat de reden ook is, de schade lijkt onomkeerbaar. Gelukkig zijn er manieren om een wazige foto scherp te maken en de juiste reparatiesoftware voor foto's kan u helpen uw wazige foto scherp te maken.

Als u wilt weten hoe u van een onscherpe foto af komt, probeer dan Movavi Photo Editor! Met ons eenvoudige programma, dat in het Nederlands beschikbaar is voor Mac en Windows, kunt u uw foto scherper maken. Om te leren onscherpte te verwijderen en foto's te verbeteren, download het programma in de versie voor Windows of Mac en volg de onderstaande instructies.

Downloaden Photo Editor voor WindowsDownloaden Photo Editor voor Mac

Stap 1: Installeer Movavi Photo Editor

Open het gedownloade bestand en volg de installatie-instructies.

Stap 2: Voeg een foto toe

Klik op de knop Bladeren voor afbeeldingen om een afbeelding te kiezen die u scherper wilt maken, of sleep de foto simpelweg naar het werkgebied van het programma.

Stap 3: Bewerk uw foto

Het is tijd om uw wazige foto's scherp te maken. Om foto's minder wazig te maken opent u het tabblad Aanpassen en beweegt u de Verscherpen schuifbalk totdat de vervaging weggepoetst is. Naast het scherper maken kunt u andere soorten fotocorrectie proberen: verplaats de andere schuifbalken in het tabblad Aanpassen zoals Contrast en Helderheid om uw foto's nog verder te verbeteren.

Stap 4: Sla de gecorrigeerde afbeelding op

Gefeliciteerd, uw foto's zijn niet meer wazig! Nu hoeft u alleen nog maar te klikken op de knop Opslaan om de foto's op de harde schijf op te slaan. Het scherp maken van wazige foto's was nog nooit zo makkelijk!

Nu weet u hoe u met onze software een onscherpe foto weer scherp krijgt. Maak uw foto's in slechts enkele klikken weer scherp!

Zie andere stap-voor-stap handleidingen: