U wilt van MKV naar MP4 converteren?

Gebruik Movavi Video Converter!
  • Instellen met één klik
  • Razendsnelle conversie
  • Kwaliteitsverbetering

MKV

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe MKV naar MP4 converteren en vice versa

MKV is een populaire indeling voor HD video-compressie. Maar hoewel het de laatste jaren steeds populairder is geworden, wordt het nog lang niet op alle mobiele apparaten ondersteund – en zelfs niet op computers, omdat MKV-bestanden vaak “te zwaar” zijn voor vloeiende weergave. Er is echter een eenvoudige oplossing voor dit probleem. U kunt video van MKV omzetten naar MPEG-4, waardoor het mogelijk is om uw films en videoclips op bijna elk platform of apparaat te bekijken.

Met deze MKV naar MP4 converter van Movavi kunt u zelfs een MKV bestand omzetten naar MP4 zonder verlies van kwaliteit, dankzij de revolutionaire SuperSpeed-modus! U kunt deze slimme app ook gebruiken als een MP4 naar MKV converter als u het omgekeerde wilt doen – MP4 omzetten naar MKV. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor het snel converteren tussen meer dan 180 multimedia indelingen, waaronder MKV converteren naar MP4, zodat u nu voor eens en voor altijd af bent van uw compatibiliteitsproblemen.

Download nu Video Converter in het Nederlands voor Windows of voor Mac en probeer het – volg simpelweg de onderstaande stappen en zet uw bestanden om naar een andere indeling.

1. Installeer het programma op uw PC of Mac

Download het installatiebestand voor Movavi Video Converter naar uw harde schijf, open het wanneer het downloaded is voltooid en installeer het programma.

2. Open bestanden voor conversie

Voeg als eerste de bestanden die u in een andere indeling wilt encoderen toe: klik op Media toevoegen in de linkerbovenhoek en selecteer Video toevoegen.

3. Selecteer de uitvoerindeling

Open het Video tabblad voor toegang tot de lijst van ondersteunde indelingen en kies de vereiste indeling – MP4 of MKV – afhankelijk van uw bedoeling. Elke indeling heeft een lijst kant-en-klare presets, die een ruime keuze resoluties bieden. Selecteer degene die het best op uw behoeften aansluit. U kunt een aangepaste resolutie en andere video-parameters instellen door te klikken op het tandwiel pictogram.

4. Geef de doelmap op en start met converteren

Standaard worden alle uitvoerbestanden opgeslagen in de Movavi Library map. Als u een andere map wilt gebruiken, klik dan op de knop van een map rechts naast het veld Opslaan naar en zoek naar de gewenste map op uw computer. Om het verwerken van uw mediabestanden te starten, klikt u simpelweg op de Start knop. Aangezien de Movavi-software de nieuwste videoverwerkingstechnologieën ondersteunt, kost het converteren bijna geen tijd. Of u nu uw MKV-bestanden omzet naar MP4 of MP4 naar MKV, de resultaten zullen altijd perfect zijn!

• Video- en audioclips opslaan voor eenvoudige mobiele toegang

Have Questions?

(in het Engels)

You May Also Like