U wilt een VOB bestand omzetten?

Gebruik Movavi Video Converter!
  • Instellen met één klik
  • Razendsnelle conversie
  • Kwaliteitsverbetering

VOB

AVI

MP4

MKV

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe VOB converteren naar MP4, MPEG
en andere formaten

VOB is een bestandsindeling die wordt gebruikt voor het opslaan van DVD-video. VOB-bestanden kunnen meerdere video- en audiostreams, ondertiteling en DVD-menu's bevatten. Veel PC- of Mac-gebaseerde afspeelsoftware kan VOB-bestanden openen, maar de meeste mobiele apparaten ondersteunen deze indeling niet. Als u uw favoriete DVD-film op uw smartphone of draagbare mediaspeler wilt bekijken, moet u deze eerst converteren naar een geschikte indeling.

Met Movavi Video Converter kunt u eenvoudig indelingen van video's wijzigen van VOB naar MP4, AVI, MPEG, WMV, MOV, etc. Download simpelweg het programma in het Nederlands en volg de eenvoudige instructies hieronder.

1. Installeer Movavi Video Converter

Download eerst Movavi's VOB Converter voor Windows of voor Mac. Nadat u het installatiebestand heeft gedownload, start u dit op en volgt u de aanwijzingen op het scherm.

2. Video van DVD toevoegen aan het programma

Plaats de video-DVD die u wilt converteren in uw DVD-station en start Movavi Video Converter op. Druk op de Media toevoegen knop, selecteer DVD toevoegen en klik op DVD openen. U kunt nu uw DVD-videobestanden aan het programma toevoegen.

3. Kies uw uitvoerindeling

Open het Video tabblad, kies de gewenste video-indeling uit de lijst en selecteer de juiste voorinstelling voor de indeling. Als u wilt dat het video uitvoerbestand op uw mobiele apparaat af te spelen is, klik dan op Apparaten en selecteer de geschikte kant-en-klare preset voor uw apparaat.

4. Start de conversie

Klik op de knop van een map en kies de map waarin u de geconverteerde bestanden wilt opslaan. Om te beginnen met het converteren van uw VOB-bestanden naar de door u gekozen indeling, klikt u op de Start knop. De map met daarin de geconverteerde video's zal automatisch geopend worden wanneer de conversie voltooid is.

Als u Windows gebruikt en u wilt video's bekijken met een DVD-speler, maar u weet niet hoe u deze kunt converteren naar VOB, download dan Movavi Video Suite voor Windows. Met deze software kunt u video-DVD's maken van videobestanden in elke populaire indeling. Deze software bevat zowel een video converter als een DVD/Blu-ray-brander. Daarnaast krijgt u vele andere geweldige functionaliteit zoals videobewerking, schermen opnemen, video vastleggen en nog veel meer.