Moet u de audio van een MP3 normaliseren?

• Bewerk en verfraai makkelijk video’s
  • Voeg stijlvolle overgangen, titels en filters toe
  • Stabiliseer en draai video’s om, egaliseer geluid, en meer

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Een startersgids voor MP3-volume normaliseren

11 186

Stoort het u als u het geluid tijdens sommige delen van een film bijna niet kunt horen, terwijl de muziek in andere delen oorverdovend luid is? Om het geluidsniveau van uw volledige video op hetzelfde niveau te brengen, moet u het geluid normaliseren. Met Movavi Editor kunt u op een eenvoudige manier het MP3-volume normaliseren van een audio- of videobestand. Download, om te leren hoe u dit moet doen, het programma in het Nederlands voor Windows of Mac en ga onmiddellijk van start!

Stap 1. De software voor het egaliseren van audio installeren

Wacht tot het downloaden voltooid is en open het installatiebestand. Voltooi de installatie door de instructies op het scherm te volgen.

Stap 2. Bestanden toevoegen

Start het programma en klik op Nieuw project. Klik vervolgens op Bestanden toevoegen en kies de video of het audiobestand dat u wil bewerken – het zal automatisch aan de tijdlijn worden toegevoegd.

Stap 3. Audio normaliseren

Dubbelklik op de audio op de audiotrack om het venster Hulpmiddelen te openen. Om te MP3 normaliseren, of een andere audio-of video, vink het vakje Normaliseren aan zoals weergegeven op de schermafbeelding. Dit doen zal het geluidsniveau van de volledige audiotrack gelijk maken.

4. Uw bestand opslaan

Klik op de knop Exporteren. Selecteer, om een videobestand op te slaan, de gepaste indeling in het tabblad Videobestand opslaan – u kunt kiezen tussen MP4, MOV, AVI, MKV en vele andere indelingen. Ga, als u een audiobestand wil opslaan, naar het tabblad Audiobestand opslaan en kies de gewenste indeling (bijvoorbeeld MP3, WAV, AAC of FLAC). Klik op Start om te beginnen met het opslaan en omzetten van het bestand en voltooi het exportproces.

Met Movavi Video Editor kunt u veel meer doen dan alleen maar het MP3-volume aanpassen: video’s knippen en bijsnijden, speciale effecten en filters toepassen, geanimeerde overgangen en titels toevoegen, achtergrondmuziek toevoegen en bewerken en nog zoveel meer!

Ook interessant voor u

Movavi Photo Editor

Een intuïtieve fotobewerkingsapp die u waar en wanneer u maar wil foto’s laat bewerken. Verbeter de kwaliteit, voeg filters toe, verwijder ongewenste objecten, pas achtergronden aan en meer!

Movavi Screen Recorder

Gewoon de beste manier om in HD op te nemen van uw scherm. Maak videobeelden van elke applicatie, neem online streaming video en webinars op, zelfs Skype-gesprekken en sla clips op in alle populaire indelingen.