Op zoek naar een programma om MP3 te knippen?

• Bewerk en verfraai makkelijk video’s
  • Voeg stijlvolle overgangen, titels en filters toe
  • Stabiliseer en draai video’s om, egaliseer geluid, en meer

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe de MP3-splitter van Movavi gebruiken

Omdat MP3 een zeer veel gebruikte indeling is, krijgen we vaak de vraag hoe MP3-bestanden geknipt kunnen worden. U wil misschien een nieuw, hip nummer als beltoon instellen maar de intro is te lang. Of misschien wil u net een deel van de ingesproken commentaar van een audioboek onttrekken. Het probleem is het vinden van een geschikt hulpmiddel voor knippen, een MP3-trimmer als u wil. In dit geval biedt Movavi Video Editor een effectieve oplossing. Het is een gebruiksvriendelijk programma voor PC en Mac dat u kan helpen bij alle bewerkingen die u nodig hebt: nummers knippen en opdelen, geluidseffecten toevoegen, één audioclip splitsen in meerdere nummers en meer. Deze krachtige snijder ondersteunt naast MP3 alle populaire indelingen, inclusief WAV, WMA, FLAC en meer.

U kunt de muziekclipper van Movavi downloaden in het Nederlands en onze eenvoudige handleiding volgen voor het trimmen van MP3.

De software van Movavi installeren

Open het installatiebestand en volg de instructies. Als de installatie voltooid is, zal de MP3-cutter automatisch starten.

Geluidsbestanden toevoegen

Kies in het startvenster Project maken in volledige modus. Klik op de knop Bestanden toevoegen en kies de audiobestanden die u wil bewerken – ze zullen automatisch verschijnen op het audiotrack.

De audio trimmen en ongewenste delen verwijderen

Plaats om een MP3-bestand te knippen de rode markering op de tijdlijn op het punt waar u eerst wil knippen en klik op de knop Splitsen. U kunt een MP3-bestand knippen in zoveel delen als u wil. Selecteer de ongewenste geluidsfragmenten en druk op Verwijderen om ze te verwijderen.

Het bewerkte bestand opslaan

Klik op Exporteren en kies de tab Audiobestand opslaan. Selecteer de gewenste indeling, de bestandsnaam en de map waarnaar u de muziek wil exporteren en klik op Starten.

Nu weet u hoe u eenvoudig muziekfragmenten kunt bijsnijden met Movavi Video Editor – een multifunctioneel maar gebruiksvriendelijk hulpmiddel voor MP3 knippen voor Windows en Mac. Naast het werken met muziekbestanden beschikt de toepassing over hoogwaardige videobewerkingtools: creëer volledige films en diavoorstellingen, upload uw films rechtstreeks op YouTube en deel ze met miljoenen mensen over de hele wereld!