Op zoek naar software om muziek te knippen?

Gebruik Movavi Video Editor!

• Bewerk en verfraai makkelijk video’s
  • Voeg stijlvolle overgangen, titels en filters toe
  • Stabiliseer en draai video’s om, egaliseer geluid, en meer

Door op de downloadknop te klikken, download je een gratis versie van het programma. *

Hoe de audio trimmer van Movavi gebruiken

8 677

Het kan gebeuren dat u ongewenste segmenten uit een geluidsopname wil verwijderen, een nummer wil knippen om een beltoon te maken of zelfs een audioboek wil inkorten. U hebt een eenvoudig hulpmiddel nodig voor audio knippen – zoals Movavi Video Editor. Het is een gebruiksvriendelijk programma voor PC en Mac dat u kan helpen bij het bijsnijden van nummers, het samenvoegen van audiobestanden en het uitvoeren van vele andere bewerkingen van multimedia. Ons hulpmiddel voor het knippen van nummers ondersteunt alle veel gebruikte indelingen, inclusief WAV, WMA, FLAC en anderen.

Download Movavi Video Editor in het Nederlands en leer via onze beknopte handleiding hieronder hoe u muziek kunt knippen.

Stap 1. De audio trimmer installeren

Open het gedownloade muziekbestand en volg de installatie-instructies op het scherm. Wanneer de installatie is voltooid, wordt het programma automatisch geopend.

Stap 2. Audiobestanden toevoegen

Kies in het welkomstvenster Nieuw project. Klik vervolgens op Bestanden toevoegen en kies de audiobestanden waar u mee wil werken. U kunt de audiofragmenten ook eenvoudigweg slepen van hun folder naar de Tijdlijn in het onderste gedeelte van het programmavenster. De toegevoegde bestanden worden weergeven op een aparte audiotrack.

Stap 3. Uw audio knippen en ongewenste delen verwijderen

Plaats om een audiobestand te knippen de rode markering op het gewenste begin- of eindpunt op de Tijdlijn en klik op het pictogram Splitsen. U kunt een audiobestand zoveel knippen als u wil. Selecteer de ongewenste delen die u wil verwijderen en druk op Verwijderen.

Als u verschillende muziekfragmenten wil samenvoegen, plaats deze dan achter elkaar op de Tijdlijn door ze te slepen en te plakken.

Stap 4. Het resultaat opslaan

Klik op de knop Exporteren en kies de tab Audiobestand opslaan. Selecteer de gewenste indeling en klik op Starten. Nu weet u hoe u muziek kunt knippen met Movavi Video Editor.

Movavi Video Editor

Eenvoudig geweldige content creëren

*De gratis versie van Movavi Video Editor kan de volgende beperkingen hebben, afhankelijk van de versie: watermerk op geëxporteerde clips, 60-secondenvideo of 1/2 audiolengte limiet, en/of sommige geavanceerde functies niet beschikbaar bij het exporteren van video's.