Voor Windows-gebruikersVoor Mac-gebruikers

Volg de onderstaande aanwijzingen op om uw Movavi-software te activeren.
Gebruik automatisch (online) activeren wanneer u over een stabiele internetverbinding beschikt.
Gebruik handmatig (offline) activeren wanneer uw computer niet is verbonden met het internet, of wanneer het online activeringsproces niet correct werkt.

Online activeren

Automatisch (online) activeren is de snelste en eenvoudigste manier om uw Movavi software te activeren wanneer uw computer is verbonden met het internet. Wanneer uw computer geen betrouwbare internetverbinding heeft, of wanneer u problemen ondervindt met online-activeren, zie de sectie offline activeren.

Stap 1: Open het dialoogvenster Activering

1.1 Open het Movavi programma dat u heeft aangeschaft.
1.2 Kies in het menu Toepassing Software activeren.

Het volgende dialoogvenster verschijnt:

Stap 2: Voer uw activeringssleutel in

2.1 Voer uw activeringssleutel in het desbetreffende veld van het dialoogvenster Activering in.
2.2 Klik op Activeren om het activeringsproces te voltooien.

U ziet nu een bericht dat bevestigt dat de software is geactiveerd. Klik op OK om het activeringsproces te voltooien en het dialoogvenster Activering te sluiten.

Wanneer online activeren mislukt, probeer dan het volgende:

• Controleer of de activeringssleutel correct is ingevoerd en is bedoeld om te worden gebruikt met het programma dat u activeert.
  • Selecteer de optie Offline activeren en activeer uw software offline.

Mocht u tijdens het activeren van uw Movavi-software problemen ondervinden, of heeft u nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Offline activeren

Handmatig (offline) activeren wordt aanbevolen wanneer u geen stabiele internetverbinding heeft of wanneer online activeren niet werkt.

We vragen u om een automatisch gegenereerde e-mail naar onze activeringsserver te sturen en de informatie die u terugkrijgt in te voeren in het programma dat u heeft gekocht. Hoewel een internetverbinding is vereist om e-mails te versturen, kunt u dit deel van het activeringsproces op iedere computer uitvoeren die over een internetverbinding beschikt, het hoeft niet het systeem te zijn waarop u de software installeert.

Stap 1: Open het dialoogvenster Activering

1.1 Open het Movavi programma dat u heeft aangeschaft.
1.2 Kies in het menu Toepassing Software activeren.

Het volgende dialoogvenster verschijnt:

Stap 2: Voer uw activeringssleutel in

2.1 Voer uw activeringssleutel in het desbetreffende veld van het dialoogvenster Activeren in.
2.2 Selecteer de optie Offline activeren.
2.3 Klik op Activeren om naar de volgende stap te gaan.

Stap 3: Stuur een e-mail met uw activeringscode

Het dialoogvenster bevat de activeringssleutel die u heeft ingevoerd, en extra informatie die nodig is om de software te activeren. Om deze stap te voltooien dient u deze informatie via e-mail naar onze activeringserver te sturen. Wanneer uw computer niet verbonden is met het internet, kunt u dit doen vanuit iedere willekeurige computer, zolang u het bericht exact heeft gekopieerd.

U ontvangt een automatisch antwoord met een registratiesleutel; deze dient u in te voeren in het dialoogvenster Activering.

3.1 U moet de informatie eerst opslaan voor later, wanneer u de e-mail verstuurt. Klik op Kopiëren om de informatie naar het klembord te kopiëren. Sla de tekst die u heeft gekopieerd op als een tekstbestand; u kunt dit gemakkelijk overzetten op de computer waarmee u de e-mail verstuurt.
3.2 Wanneer u over een internetverbinding beschikt, gebruik dan uw e-mail-client om een bericht aan te maken. Plak de informatie die u heeft gekopieerd vanuit de wizard Activering in het berichtvak van deze e-mail. Stuur de e-mail naar .

Om snel een antwoord van de activeringserver te krijgen, zorg ervoor dat u geen informatie in het berichtvak wijzigt.

Nadat uw informatie is verwerkt, ontvangt u binnen een uur een e-mail met uw registratiesleutel. Wanneer u geen antwoord met uw registratiesleutel ontvangt, kijk dan in uw map met ongewenste e-mail (spam).

Stap 4: Voer uw registratiesleutel in

4.1 Kopieer de registratiesleutel uit de e-mail in het veld in het dialoogvenster Activering.
4.2 Voer uw registratienaam in het desbetreffende veld in.
4.3 Klik op Activeren om het activeringsproces te voltooien.

U ziet nu een bericht dat bevestigt dat de software is geactiveerd. Klik op OK om het activeringsproces te voltooien en het dialoogvenster Activering te sluiten.

Indien het activeren is mislukt, probeer dan het volgende: