Op zoek naar videomontage?

Movavi Video Editor gebruiken!
  • Bewerk en verfraai makkelijk video’s
  • Voeg stijlvolle overgangen, titels en filters toe
  • Stabiliseer en draai video’s om, egaliseer geluid, en meer

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe kunt u filmpjes monteren?

U wilt de herinneringen van een verjaardagsfeestje of trouwerij levend houden? Geen probleem! Maak een video-opname van met uw camera of smartphone, maak er een filmpje van en deel het met vrienden en familie. Bekijk de video samen om de mooiste momenten op ieder moment opnieuw te beleven.

Gebruik Movavi video-editor om uw video in een filmpje te transformeren, met interessante toevoegingen zoals ondertitels en speciale effecten. Met dit eenvoudige Windows-compatibele programma kunt u in een handomdraai een videomontage maken en zelfs amateurfilmpjes van lage kwaliteit veranderen in een prachtige film! Download de versie die u nodig hebt en volg de onderstaande handleiding.

De software voor videomontage downloaden

Voer het gedownloade bestand uit om de installatie te starten. Wanneer de installatie is voltooid wordt het programma automatische geopend.

Uw bestanden toevoegen aan het programma

Klik op Bestanden toevoegen om de gewenste video's, foto's en audiotracks te kiezen die u voor uw film wilt gebruiken. U kunt in één keer zoveel bestanden laden als u nodig heeft.

Bekijk ook eens onze verzameling stock video's om professioneel opgenomen clips aan uw film toe te voegen. Om dit te doen selecteert u Stock video in de lijst links en klikt u op Meer downloaden! of u bezoekt gewoon onze stock videomateriaal pagina.

Een videomontage creëren

Met behulp van de Movavi video-editor kunt u uw video op verschillende manieren nóg leuker maken. Lees de lijst van opties voor film monteren hieronder en klik op iedere optie voor meer informatie over die optie. Want kunt u doen met software Movavi?

Bezoek de productpagina voor meer informatie over de functies van de video-editor.

Uw video opslaan en delen

Om u video in Movavi Video Editor op te slaan, klikt u gewoon op de knop Exporteren. Bovenaan het uitvoervenster ziet u de tabbladen waarmee u uw film in elke indeling kunt opslaan voor diverse mobiele apparaten. Als u uw video online wilt uploaden, klikt u op het Online uploaden tabblad. Wanneer de gewenste optie is gekozen, klikt u op Starten om uw film op te slaan.

Wilt u uw video branden op DVD? Probeer Movavi Video Suite voor Windows! Naast een DVD- en Blu-ray brander, bevat dit softwarepakket omvat een handige video converter, screen recorder en meer.