Moet u een MTS-bestand converteren naar MP4?

Ontdek de voordelen van Movavi Video Converter:
  • Razendsnelle conversie
  • Batchverwerking van bestanden – elk aantal, elke grootte
  • Geen kwaliteitsverlies, zelfs voor 4K-video's
  • Eenvoudig bewerken en comprimeren

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe MTS naar MP4 en andere indelingen converteren

De MTS-indeling wordt gewoonlijk gebruikt om HD-video op te slaan op AVCHD en Blu-ray-discs. Vanwege hun hoge resolutie kunnen MTS-bestanden zeer groot worden. Om afgespeeld te kunnen worden op draagbare spelers en andere draagbare toestellen moet u MTS-bestanden omzetten naar MP4 of een andere geschikte indeling.

Hoe bestanden converteren met de MTS-converter van Movavi

Movavi Video Converter kan deze taak makkelijk uitvoeren omdat het alle populaire video- en audio-indelingen ondersteunt, inclusief DVD, MOV, MP4, AVI, MPG (MPEG), WMV, M2TS en MP3. Leer hoe u met slechts enkele muisklikken een MTS-video kan omzetten met de MTS-converter van Movavi.

Installeer het programma op uw computer

Download Movavi Video Converter voor Windows of Mac in het Nederlands. Start het gedownloade bestand en volg de instructies op om de software op uw computer te installeren.

Voeg uw MTS-video toe voor conversie

Klik op de knop Media toevoegen en daarna op Video toevoegen bovenaan links in de programma-interface. Kies één of meer bestanden voor MTS omzetten naar MP4 of een andere indeling.

Kies de gewenste bestandsindeling

Klik op de tab Video om de gewenste video-uitvoerindeling te vinden. Klik, als u wil dat uw geconverteerde video afgespeeld kan worden op een mobiel toestel, op de tab Apparaten en kies het model van uw toestel.

Stel de uitvoermap in en converteer uw MTS-bestand

Standaard worden geconverteerde bestanden opgeslagen in de map Movavi Library. Klik om de uitvoermap te wijzigen op het pictogram map en kies een nieuwe map. Klik op Start om te starten met het converteren van de MTS-bestanden in de gewenste indeling. Nadat de conversie voltooid is, wordt de map met de geconverteerde bestanden automatisch geopend.

Movavi Video Converter

De ideale manier om uw media te bekijken in de indelingen die u nodig heeft!

• Video, audio, DVD's en afbeeldingen converteren
  • Profiteer van razendsnelle conversie zonder kwaliteitsverlies
  • Voor het converteren de kwaliteit verbeteren, geluid aanpassen, bestanden trimmen en samenvoegen
  • Video- en audioclips opslaan voor eenvoudige mobiele toegang

Hoe MTS-bestanden naar MP4 converteren met een free MTS-converter

U kunt ook VLC Media Player gebruiken als een free file converter – download VLC voor Windows of Mac, start het programma en doe het volgende.

Klik op Media bovenaan links in het programmascherm en selecteer Converteren/opslaan. Klik in het dialoogvenster dat opent op de knop Toevoegen aan de rechterkant om uw MTS-bestanden toe te voegen. Klik op de knop Converteren/opslaan onderaan. Wijzig indien nodig het profiel in het volgende venster – klik hiervoor op het pictogram Hulpmiddelen rechts van het veld Profiel. Dit zal een ander venster openen met een rij tabs. Daar kunt u de gewenste indeling kiezen. VLC ondersteunt essentiële indelingen zoals AVI, MOV, FLV, MKV, MP3, FLAC, en nog enkele andere. Klik op Opslaan.

Selecteer nu Bladeren om een doelmap en een naam te kiezen voor het doelbestand. Klik op Start om het conversieproces te starten.

Hoe met de MTS-converter online MTS-bestanden naar MP4 converteren

Een andere optie is om MTS naar MP4 online te converteren met een dienst zoals Convertio.

Ga naar https://convertio.co/ en kies het bestand dat u wil converteren. Selecteer de uitvoerindeling die geschikt is voor uw conversiebehoeften en druk op Converteren. Wacht tot de conversie voltooid is.

Vergeet niet dat u met deze diensten alleen bestanden kleiner dan 100 MB kunt converteren en maximaal twee zulke bestanden tegelijkertijd. Voor grotere bestanden hebt u een betaalde versie nodig.