Een MTS-converter nodig?

Gebruik Movavi Video Converter
  • Instellen met één klik
  • Razendsnelle conversie
  • Kwaliteitsverbetering

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe MTS naar MP4 en andere indelingen converteren

De mts-indeling wordt gewoonlijk gebruikt om HD-video op te slaan op AVCHD en Blu-ray-discs. Vanwege hun hoge resolutie kunnen MTS-bestanden zeer groot worden. Om afgespeeld te kunnen worden op draagbare spelers en andere draagbare toestellen moet u MTS omzetten naar MP4 of een andere geschikte indeling. Movavi Video Converter kan deze taak makkelijk uitvoeren omdat het alle populaire video- en audio-indelingen ondersteunt, inclusief DVD, MOV, MP4, AVI, MPG (MPEG), WMV, M2TS en MP3.

Leer hoe u met slechts enkele muisklikken een MTS-video kan omzetten met de MTS-converter van Movavi.

Installeer het programma op uw PC of Mac

Download Movavi Video Converter voor Windows of Mac. Start het gedownloade bestand en volg de instructies op om de software op uw computer te installeren.

Voeg uw MTS-video toe voor conversie

Klik op de knop Media toevoegen en daarna op Video toevoegen bovenaan links in de programma-interface. Kies één of meer bestanden om van MTS om te zetten in een andere indeling.

Kies de gewenste bestandsindeling

Klik op de tab Video om de gewenste video-uitvoerindeling te vinden. Klik, als u wil dat uw geconverteerde video afgespeeld kan worden op een mobiel toestel, op de tab Apparaten en kies het model van uw toestel.

Stel de uitvoermap in en converteer uw MTS-bestand

Standaard worden geconverteerde bestanden opgeslagen in de map Movavi Library. Klik om de uitvoermap te wijzigen op het pictogram map en kies een nieuwe map. Klik op Start om te starten met het converteren van de MTS-bestanden in de gewenste indeling. Nadat de conversie voltooid is, wordt de map met de geconverteerde bestanden automatisch geopend.