5 bedste DVD til MP4-konvertere

Konverter DVD til MP4 i tre enkle trin:

1. Download og start Movavi Video Converter.

2. Tilføj filer til programmet.
  3. Vælg en af de færdige MP4-forudindstillinger, og konverter dine filer.

5 902

Konverter DVD til MP4 med 5 nemme måder (beskrivelse og vejledninger)

DVD'er såvel som CD'er har en tendens til at blive dårligere med tiden. Den nemmeste måde at arkivere hjemmevideoer på er at gemme dem på en ekstern eller intern harddisk. Der er mange måder at digitalisere din DVD-samling på, men vi har valgt de hurtigste og nemmeste af dem og givet dem en kort gennemgang. Læs videre for at lære alle de tilgængelige muligheder at kende, og vælg den, der passer bedst til dine behov. Du kan også tjekke afsnittet med ofte stillede spørgsmål for at få yderligere oplysninger om at ændre DVD'er til MP4.

Software

Fordele

Ulemper

Download

Hurtigt og nemt
Har nogle redigeringsmuligheder
Understøtter mange formater

Mangler avancerede værktøjer til videoredigering

Open source
Multifunktionelt program

Langsom konvertering
Ingen redigeringsværktøjer og -funktioner

Her er, hvad Movavi Content Team gør for kun at give dig verificerede oplysninger:

• Når vi udvælger produkter til vores anmeldelser, undersøger vi både efterspørgsel og popularitet.

• Alle produkterne i denne artikel er blevet testet af vores team.

• Når vi tester, sammenligner vi nøgleegenskaber, herunder understøttede input- og outputformater, kvalitetstab ved konvertering og andre vigtige funktioner.

• Vi studerer brugeranmeldelser fra populære anmeldelsesplatforme og gør brug af disse oplysninger, når vi skriver vores produktanmeldelser.

• Vi indsamler feedback fra vores brugere og analyserer deres meninger om Movavi-software såvel som produkter fra andre virksomheder.

Way #1 - Sådan konverteres en DVD til MP4 med Movavi Video Converter

Vil du se dine yndlingsfilm på din mobile enhed, uanset hvor du er? Denne vejledning lærer dig, hvordan du konverterer en dvd til MP4 på flere måder ved hjælp af Movavi Video Converter, et online konverteringsværktøj og gratis programmer.

Med Movavi Video Converter kan du behandle dine digitale videoer med blot et par klik. Med dens SuperSpeed-tilstand får du dine behandlede filer på ingen tid. Konverteren har nogle redigeringsmuligheder: Du kan forbedre videokvaliteten, tilføje undertekster, beskære og rotere dine klip. Du behøver ikke at indhente yderligere oplysninger om videoformater eller indstillinger - bare download programmet, kør det, upload din video, vælg en færdig forudindstilling, og klik på Konverter. Eller brug den online videokonverter som et alternativ.

Vælg den version af DVD-til-MP4-konverteren, der passer til dit operativsystem, og følg denne nemme trin-for-trin-guide.

Trin 1. Download og installer Movavi DVD ripper

Download installationsfilen til programmet. Når downloadet er færdigt, skal du åbne filen og følge installationsvejledningen for at installere appen på din pc eller Mac.

Trin 2. Start programmet, og tilføj en videofil

Åbn Movavi Video Converter, og klik på knappen Tilføj medier, vælg derefter Tilføj DVD, og klik på Åbn DVD for at tilføje dine DVD-filer til programmet. Find VIDEO_TS-mappen på din DVD, og klik på Vælg mappe. Vær opmærksom på, at Movavi Video Converter ikke tillader konvertering af copyright-beskyttede videoer og dvd'er.

Trin 3. Vælg en færdig forudindstilling

For at indstille MP4 som målformat skal du gå til fanen Video i den nederste del af programvinduet. Find MP4-gruppen, og vælg den forudindstilling, der passer bedst til dine behov.

Trin 4. Start konvertering af en DVD til MP4

Klik på knappen Gem til for at angive, hvor programmet skal gemme de konverterede filer. For at konvertere en dvd til en videofil skal du klikke på knappen Konverter. Konverteringsprocessen starter nu. Det kan ikke være nemmere at konvertere fra en dvd til MP4!

Trin 5. Eksportér den udpakkede video til en enhed (valgfrit)

Tænd for din enhed, og tilslut den til computeren. Start programmet Mobile Device Uploader, som overfører de rippede filer til din enhed. Eller, afhængigt af enheden, skal du bare åbne en mappe på den og gemme de konverterede filer der. Bemærk: Overførslen kan tage noget tid, afhængigt af størrelsen på din videofil.

Og det er alt, hvad der er at gøre! Konverter en DVD til MP4 (MPEG-4) på ingen tid med vores enkle program!

Movavi Video Converter

Den ideelle måde at få dine medier i det format, du har brug for!

Way #2 - Sådan ripper du en DVD til MP4 ved hjælp af VLC

Den næste konverteringsmulighed er at rippe en DVD med VLC. Det er en populær medieafspiller, som ikke kun kan afspille dine videoer, men også konvertere filer og optage på skrivebordet. Appen er helt gratis og kan være ret praktisk, hvis du har brug for at konvertere en dvd fra tid til anden. For at lære, hvordan du konverterer en DVD til MP4 med VLC, skal du tjekke trin-for-trin-guiden nedenfor.

Trin 1. Download installationsfilen til din computer ved at følge linket nedenfor.

Download VLC

Når downloadet er færdigt, skal du installere softwaren på din computer og starte den.

Trin 2. Åbn menuen Media i øverste venstre hjørne af programvinduet, og vælg Open Disc. Klik på knappen Gennemse ved siden af Diskenheden. Find enheden eller VIDEO_TS-mappen, og tryk på knappen Vælg mappe.

Trin 3. Åbn rullelisten Afspil nederst til højre, og klik på Konverter.

Trin 4. I det nye vindue, der åbnes, skal du finde rullemenuen Profil og vælge Video - H.264 + MP3 (MP4). Hvis du vil angive de avancerede indstillinger for profilen, skal du klikke på knappen Skruenøgle ved siden af profilens navn. Du kan ændre video- og lydcodecs og indstille bitrate og videokvalitet. Når du er færdig, klikker du på Gem.

Klik på Trin 5. Tryk på knappen Gennemse for at indtaste navnet på dine videoer og angive outputmappen. Klik på knappen Start for at kopiere en DVD til MP4. Og det var det! Nu ved du, hvordan du bruger VLC til at rippe en dvd uden vandmærke.

Ulemper ved denne konverteringsmulighed:

• Appen er lidt svær at navigere i, og konverteringsprocessen kan være forvirrende for begyndere.

• Videofilerne behandles langsommere sammenlignet med andre muligheder.

• Redigeringsværktøjer og -funktioner er ikke tilgængelige.

Way #3 - Sådan bruger du HandBrake gratis DVD til MP4-konverter

Den næste mulighed er at konvertere en DVD til MP4 gratis ved hjælp af HandBrake. HandBrake er en hurtig open source-konverter, der understøtter næsten alle medieformater og codecs. Det er en cross-platform-konverter, så du behøver ikke bekymre dig om OS-kompatibilitet. En af de funktioner, der er værd at nævne, er brugerdefinerbare forudindstillinger, der giver brugerne mulighed for at specificere grundlæggende og avancerede konverteringsindstillinger i henhold til deres behov.

Læs trin-for-trin-guiden nedenfor for at lære, hvordan du ripper dvd'er med HandBrake.

Trin 1. Download installationsfilen til dit operativsystem ved at følge linket.

Download HandBrake

Når distributionsfilen er downloadet, skal du afslutte installationsprocessen ved at følge instruktionerne og køre konverteren.

Trin 2. For at uploade dine videoer til konverteren skal du klikke på knappen Folder (Batch Scan). Find din DVD, og vælg mappen VIDEO_TS.

Trin 3. MP4-formatet vil som standard blive valgt som målformat. Hvis du vil ændre videoindstillingerne, skal du gå til fanerne Filtre og Video.

Trin 4. For at vælge destinationsmappen til dine transformerede filer skal du klikke på knappen Gennemse nederst til højre i programvinduet. Tryk på knappen Start Encode for at starte konverteringen. Så er du færdig! Nu ved du, hvordan du konverterer en DVD til MP4 med HandBrake.

Ulemper ved denne konverteringsmulighed:

• Programmets brugerflade kan være forvirrende for begyndere.

• Konverteren er sværere at navigere i sammenlignet med andre gratis DVD-til-MP4-konvertere.

Way #4 - Sådan konverteres en DVD til MP4 online

Den næste konverteringsmulighed på vores liste er at bruge en DVD-til-MP4-konverter online. Vi anbefaler, at du prøver Online Video Converter - en brugervenlig online konverteringstjeneste, der hjælper dig med at omkode dine filer med et par klik uden vandmærke. En stor fordel ved denne metode er, at du ikke behøver at downloade noget potentielt farligt freeware eller shareware, så du spilder ikke tid på at installere apps eller risikerer at installere malware på din computer.

Se den korte guide til, hvordan du konverterer en dvd til MP4 online.

Trin 1. Besøg webstedet for online DVD-ripper.

Gå til webstedet Online Video Converter

Trin 2. Før konverteringen skal du sørge for at have gemt videoen fra din DVD på computeren. Klik derefter på knappen Add Your Media for at uploade filer til onlinekonverteren. Find din video, og klik på Åbn.

Klik på Åbn. Trin 3. MP4 vil som standard blive valgt som outputformat. Hvis du vil ændre videoopløsningen, lydkvaliteten eller indstille en bestemt del af videoen til konvertering, skal du klikke på tandhjulsikonet ved siden af rullelisten med formater.

Trin 4. For at konvertere DVD-filer til MP4 skal du trykke på knappen Konverter. Når konverteringen er færdig, vil filen med .mp4-udvidelsen automatisk blive downloadet til din computer. Alternativt kan du klikke på knappen Download. Nu ved du, hvordan du bruger den online DVD-konverter til at lave MP4-konvertering.

Ulemper ved denne konverteringsmulighed:

• Du kan kun konvertere én fil ad gangen.

• Den maksimale filstørrelse er begrænset.

• Konverteringshastigheden er langsommere sammenlignet med andre gratis muligheder.

Way #5 - Sådan bruger du Freemake DVD-ripper

En anden måde at rippe en DVD til MP4 på er at bruge en gratis app fra Freemake. Med denne konverter kan du nemt udpakke dine dvd'er og lave dem om til MP4-videoer. Programmet har en enkel grænseflade, som det tager et par minutter at mestre. Freemake Video Converter understøtter forskellige typer dvd'er, herunder DVD+R/RW, DVD+R DL og andre. Bemærk, at appen kun er tilgængelig til Windows.

Følg trinene nedenfor for at rippe en DVD til MP4 gratis ved hjælp af Freemake Video Converter.

Trin 1. Download DVD-til-MP4-konverteren gratis.

Download Freemake Video Converter

Følg instruktionerne på skærmen for at installere programmet og køre det.

Trin 2. Tryk på DVD-knappen for at uploade videoerne. Find din DVD, og klik på OK.

Trin 3. Hvis du vil klippe din video, før du konverterer den, skal du klikke på saksikonet. Klip i det nye vindue, der åbnes, og klik på OK for at gemme ændringerne.

Trin 4. Hvis du vil vælge MP4 som målformat, skal du klikke på knappen til MP4 i den nederste del af programvinduet. I det nye vindue, der åbnes, kan du vælge forudindstillingen for dine videoer og en outputmappe. For at begynde at rippe dvd'er på Windows 10 skal du trykke på knappen Konverter.

Ulemper ved denne konverteringsmulighed:

• Denne DVD-filkonverter tilføjer et vandmærke og en intro til de behandlede videoer.

• Appen er kun tilgængelig til Windows.

• Konverteringsprocessen er langsom.

Avancerede konverteringer

VLC
Bestseller

Forudindstillinger, der er klar til brug

Movavi Video Converter

Grundlæggende og avancerede konverteringer

HandBrake

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan konverterer jeg en dvd til MP4 gratis?

Du kan overføre dine videoer ved hjælp af en gratis DVD-til-MP4-konverter, for eksempel Movavi Free Video Converter. Denne konverter kan udtrække DVD'er, og den understøtter også alle populære medieformater, herunder MP4. Appen har også en batchkonverteringsmulighed, så du nemt kan konvertere flere filer på én gang.

Følg trinene nedenfor for at vide, hvordan du ripper en DVD til MP4 med Movavi Free Video Converter.

Trin 1. Hent den relevante version af konverteren til din pc eller Macintosh fra siden, der er linket til nedenfor.

Download Movavi Free Video Converter

Installer den gratis DVD-til-MP4-konverter ved at følge instruktionerne på skærmen, og kør programmet.

Trin 2. For at tilføje dine filer til konverteren skal du klikke på knappen Tilføj medier. Vælg Add DVD fra drop-down-menuen, og klik derefter på Open DVD. Find derefter VIDEO_TS-mappen på din dvd, og tryk på knappen Vælg mappe.

Trin 3. Åbn fanen Video i den nederste del af programvinduet. Find MP4-gruppen, og vælg den relevante forudindstilling fra listen.

Trin 4. For at vælge destinationsmappen til dine konverterede videoer skal du trykke på knappen Gem til. Klik til sidst på Konverter for at begynde at rippe en DVD til MP4.

Ulemper ved denne konverteringsmulighed:

• Appen tilføjer vandmærker til de behandlede videoer.

• Der er ingen redigeringsmuligheder tilgængelige.

• Den gratis konverter understøtter ikke hurtig konvertering.

Hvordan konverterer jeg en dvd til MP4 med Windows Media Player?

Desværre kan du ikke rippe dvd'er med Windows Media Player. Hvis du vil konvertere en DVD-video til MP4, anbefaler vi, at du bruger en konverter, for eksempel Movavi Video Converter. Dette brugervenlige program understøtter dusinvis af videoformater, herunder DVD-kompatible ISO, VOB, IFO osv., og det arbejder virkelig hurtigt takket være SuperSpeed-tilstanden.

Hvordan konverterer jeg DVD til MP4 på Windows 10?

Der er to hovedmuligheder for at gemme en dvd som MP4 på din Windows-pc: du kan bruge en desktop-app eller en online-konverter. En desktop-konverter er at foretrække, da den ikke har nogen begrænsninger, såsom filstørrelsesgrænse og antallet af konverterede filer pr. dag. Følg disse trin for at rippe DVD'er til MP4 med Movavi Video Converter.

1. Download konverteringsprogrammet ved at følge linket nedenfor.
    Download Movavi Video Converter
    Følg instruktionerne på skærmen for at installere programmet og starte det.

2. Tryk på knappen Add Media, vælg derefter Add DVD, og klik på Open DVD. Find din DVD, vælg mappen VIDEO_TS, og klik på Select Folder.

3. Åbn fanen Video, find MP4-gruppen af forudindstillinger, og vælg den passende forudindstilling.

4. Hvis du vil ændre outputmappen for de konverterede filer, skal du klikke på knappen Gem til. For at lave en DVD om til MP4 skal du trykke på knappen Konverter.

Hvordan kan jeg konvertere en dvd til MP4 på en Mac?

Hvis du er Mac-bruger og har brug for at rippe en dvd, skal du følge den korte vejledning nedenfor:

1. Hent DVD-til-MP4-konverteren, og start installationsprocessen: Dobbeltklik på filen, og følg instruktionerne på skærmen. Når processen er færdig, skal du køre softwaren.
    Download Movavi Video Converter til Mac

2. Indsæt først den dvd, du skal rippe, i drevet. Klik på Add Media, vælg Add DVD, og klik derefter på Open DVD.

3. Der er en række faner under din filliste. For at konvertere din DVD til MP4 skal du åbne fanen Video og vælge MP4-gruppen af forudindstillinger. Angiv den forudindstilling, der passer bedst til dine behov.

4. Klik om nødvendigt på Gem for at angive en ny destination. Klik på Konverter for at begynde at behandle filerne.

Hvor lang tid tager det at konvertere en dvd til MP4?

Det afhænger af størrelsen på den originale DVD-video og den ønskede bitrate for outputfilen. At brænde en DVD til MP4 tager ca. 16 minutter med Movavi Video Converter uden SuperSpeed-acceleration aktiveret.

Er det lovligt at konvertere en dvd til MP4?

Det er i de fleste tilfælde ulovligt at rippe dvd'er, der indeholder ophavsretligt beskyttede værker. Men hvis du gør det til personlig brug og ikke forsøger at distribuere rippede DVD'er, er det usandsynligt, at myndighederne vil være opmærksomme. For at være på den sikre side anbefaler vi, at du tjekker din lokale lovgivning, før du ripper en krypteret DVD.