U wilt van DVD naar MP4 omzetten?

• Instellen met één klik
  • Razendsnelle conversie
  • Kwaliteitsverbetering

Download het programma en volg de onderstaande instructies

Hoe DVD naar MP4 converteren en vice versa

Wilt u uw favoriete films op uw mobiele apparaat bekijken waar u ook bent? Of misschien wilt u MP4 bestanden converteren om ervan te kunnen genieten op DVD? Deze tutorial leert u hoe u snel en makkelijk DVD kan converteren naar MP4 en vice versa.

Met Movavi Video Converter kan u video’s verwerken in slechts één klik. U heeft geen extra informatie nodig over de indeling of instellingen van de video – het volstaat om het programma te starten, uw video te uploaden, een kant en klare preset te kiezen en te klikken op Start.

Download de geschikte versie van ons programma en volg de snelle en makkelijke stap-voor-stap gids.

Download en installeer Movavi Video Converter

Download het Nederlandse installatiebestand voor het programma voor Mac of voor Windows. Open het gedownloade bestand en volg de instructies.

Start het programma en voeg een videobestand toe

Open Movavi Video Converter en klik op Media toevoegen, kies daarna DVD toevoegen en klik op DVD openen om uw DVD-bestanden toe te voegen. Zoek de VIDEO_TS map op uw DVD en klik op Map selecteren. Als u MP4 naar DVD wilt omzetten klik dan op Video toevoegen en importeer het videobestand in het programma.

Kies een kant-en-klare preset

Ga naar Video, zoek de MP4 groep en selecteer de gewenste resolutie. Als u het MP4-bestand heeft geïmporteerd open dan Video en ga naar DVD-compatibele video.

Converteer uw video

Klik op het map pictogram naast het Opslaan naar veld om te kiezen waar het programma de geconverteerde bestanden opslaat, klik daarna op Start.

Het converteren begint nu. De software gebruiken is zeer eenvoudig!

Breng uw video over naar een apparaat (optioneel)

Zet het apparaat aan en verbindt het met uw computer. Start de mobiele apparaat uploader applicatie die uw geconverteerde bestanden zal overbrengen. Of, afhankelijk van uw apparaat, open simpelweg de map op uw apparaat en sla de bestanden erin op. Denk eraan dat bestanden uploaden enige tijd in beslag neemt afhankelijk van de grootte van uw bestand.

Dat is alles! Nu weet u hoe u DVD kan maken van MP4 en hoe u een DVD kan maken van MP4-bestanden. Onze simpele Video Converter is een gebruiksvriendelijke en intuïtieve software!