5 beste DVD til MP4-omformere

Konverter DVD til MP4 i tre enkle trinn:

1. Last ned og start Movavi Video Converter.

2. Legg til filer i programmet.
  3. Velg en av de ferdige MP4-forhåndsinnstillingene og konverter filene dine.

logotype
5 372

Konverter DVD til MP4 med 5 enkle måter (beskrivelse og veiledninger)

Både DVD-er og CD-er har en tendens til å bli dårligere med tiden. Den enkleste måten å arkivere hjemmefilmer på er å lagre dem på en ekstern eller intern harddisk. Det finnes mange måter å digitalisere DVD-samlingen på, men vi har valgt ut de raskeste og enkleste og gitt dem en kort gjennomgang. Les videre for å bli kjent med alle de tilgjengelige alternativene og velg det som passer best for dine behov. Det kan også være lurt å ta en titt i seksjonen med ofte stilte spørsmål for å få mer informasjon om hvordan du konverterer DVD-er til MP4.

Programvare

Fordeler

Ulemper

Last ned

Rask og enkel
Har noen redigeringsalternativer
Støtter mange formater

Mangler avanserte verktøy for videoredigering

Åpen kildekode
Multifunksjonelt program

Langsom konvertering
Ingen redigeringsverktøy og -funksjoner

Dette gjør Movavi Content Team for å gi deg kun verifisert informasjon:

• Når vi velger produkter som skal inkluderes i våre anmeldelser, undersøker vi både etterspørsel og popularitet.

• Alle produktene i denne artikkelen er testet av teamet vårt.

• Når vi tester, sammenligner vi viktige egenskaper, inkludert støttede inngangs- og utdataformater, kvalitetstap ved konvertering og andre viktige funksjoner.

• Vi studerer brukeranmeldelser fra populære anmeldelsesplattformer og bruker denne informasjonen når vi skriver produktanmeldelser.

• Vi samler inn tilbakemeldinger fra brukerne våre og analyserer deres meninger om Movavi-programvare og produkter fra andre selskaper.

Vei #1 - Hvordan konvertere en DVD til MP4 med Movavi Video Converter

Vil du se favorittfilmene dine på mobilen, uansett hvor du er? I denne veiledningen lærer du hvordan du konverterer en DVD til MP4 på flere måter ved hjelp av Movavi Video Converter, et nettbasert konverteringsverktøy og gratisprogrammer.

Med Movavi Video Converter kan du behandle digitale videoer med bare noen få klikk. Med SuperSpeed-modus får du de bearbeidede filene på kort tid. Konvertereren har noen redigeringsalternativer: du kan forbedre videokvaliteten, legge til undertekster, beskjære og rotere klippene dine. Du trenger ikke å innhente ytterligere informasjon om videoformater eller innstillinger - det er bare å laste ned programmet, kjøre det, laste opp videoen, velge en ferdig forhåndsinnstilling og klikke på Konverter. Du kan også bruke en videokonverterer på nettet.

Velg den versjonen av DVD-til-MP4-omformeren som passer for ditt operativsystem, og følg denne enkle trinnvise veiledningen.

Trinn 1. Last ned og installer Movavi DVD-ripper

Last ned installasjonsfilen for programmet. Når nedlastingen er fullført, åpner du filen og følger installasjonsinstruksjonene for å installere appen på PC-en eller Mac-en.

Trinn 2. Start programmet og legg til en videofil

Åpne Movavi Video Converter og klikk på knappen Legg til medier, velg deretter Legg til DVD og klikk på Åpne DVD for å legge til DVD-filene i programmet. Finn mappen VIDEO_TS på DVD-en og klikk på Velg mappe. Vær oppmerksom på at Movavi Video Converter ikke tillater konvertering av opphavsrettsbeskyttede videoer og DVD-er.

Trinn 3. Velg en ferdig forhåndsinnstilling

For å angi MP4 som målformat går du til fanen Video nederst i programvinduet. Finn MP4-gruppen og velg den forhåndsinnstillingen som passer best til dine behov.

Trinn 4. Begynn å konvertere en DVD til MP4

Klikk på knappen Lagre til for å angi hvor programmet skal lagre de konverterte filene. Klikk på knappen Konverter for å konvertere en DVD til en videofil. Konverteringsprosessen starter nå. Det kan ikke være enklere å konvertere fra DVD til MP4!

Trinn 5. Eksporter den ekstraherte videoen til en enhet (valgfritt)

Slå på enheten og koble den til datamaskinen. Start opplastingsprogrammet for mobile enheter, som overfører de rippede filene til enheten din. Eller, avhengig av enheten, bare åpne en mappe på den og lagre de konverterte filene der. Merk: Overføringen kan ta litt tid, avhengig av størrelsen på videofilen.

Og det er alt som skal til! Konverter en DVD til MP4 (MPEG-4) på kort tid med vårt enkle program!

Vei 2 - Hvordan rippe en DVD til MP4 ved hjelp av VLC

Det neste konverteringsalternativet er å rippe en DVD med VLC. VLC er en populær mediespiller som ikke bare kan spille av videoer, men også konvertere filer og ta opp på skrivebordet. Appen er helt gratis og kan være ganske nyttig hvis du trenger å konvertere en DVD fra tid til annen. For å lære hvordan du konverterer en DVD til MP4 med VLC, sjekk trinn-for-trinn-guiden nedenfor.

Trinn 1. Last ned installasjonsfilen til datamaskinen ved å følge lenken nedenfor.

Last ned VLC

Når nedlastingen er fullført, installerer du programvaren på datamaskinen og starter den.

Trinn 2. Åpne Media-menyen øverst til venstre i programvinduet og velg Open Disc. Klikk på Bla gjennom-knappen ved siden av Diskenheten. Finn enheten eller mappen VIDEO_TS og trykk på knappen Velg mappe.

Trinn 3. Åpne rullegardinlisten Spill nederst til høyre og klikk på Konverter.

Trinn 4. I det nye vinduet som åpnes, finner du rullegardinmenyen Profil og velger Video - H.264 + MP3 (MP4). Hvis du vil angi avanserte innstillinger for profilen, klikker du på skiftenøkkelknappen ved siden av profilens navn. Du kan endre video- og lydkodeker og angi bithastighet og videokvalitet. Når du er ferdig, klikker du på Lagre.

Trinn 5. Trykk på Bla gjennom-knappen for å skrive inn navnet på videoene dine og angi utdatamappen. Klikk på Start-knappen for å kopiere en DVD til MP4. Nå er du ferdig! Nå vet du hvordan du bruker VLC til å rippe en DVD uten vannmerke.

Ulemper med dette konverteringsalternativet:

• Appen er litt vanskelig å navigere i, og konverteringsprosessen kan være forvirrende for nybegynnere.

• Videofilene behandles langsommere sammenlignet med andre alternativer.

• Redigeringsverktøy og -funksjoner er ikke tilgjengelige.

Vei # 3 - Hvordan bruke HandBrake gratis DVD til MP4-konverterer

Det neste alternativet er å konvertere en DVD til MP4 gratis ved hjelp av HandBrake. HandBrake er en rask omformer med åpen kildekode som støtter nesten alle medieformater og kodeker. Det er en konverteringsprogram på tvers av plattformer, så du trenger ikke å bekymre deg for OS-kompatibilitet. En av funksjonene som er verdt å nevne, er de tilpassbare forhåndsinnstillingene som lar brukerne spesifisere grunnleggende og avanserte konverteringsalternativer etter behov.

Les den trinnvise veiledningen nedenfor for å finne ut hvordan du ripper DVD-er med HandBrake.

Trinn 1. Last ned installasjonsfilen for operativsystemet ditt ved å følge lenken.

Last ned HandBrake

Når distribusjonsfilen er lastet ned, fullfører du installasjonsprosessen ved å følge instruksjonene og kjører omformeren.

Trinn 2. Klikk på knappen Folder (Batch Scan) for å laste opp videoene dine til konverteringsprogrammet. Finn DVD-en og velg mappen VIDEO_TS.

Trinn 3. MP4-formatet velges som standard som målformat. Hvis du vil endre videoinnstillingene, går du til fanene Filtre og Video.

Trinn 4. Klikk på Bla gjennom -knappen nederst til høyre i programvinduet for å velge målmappen for de transformerte filene. Trykk på Start Encode-knappen for å starte konverteringen. Nå er du ferdig! Nå vet du hvordan du konverterer en DVD til MP4 med HandBrake.

Ulemper med dette konverteringsalternativet:

• Programgrensesnittet kan være forvirrende for nybegynnere.

• Omformeren er vanskeligere å navigere i sammenlignet med andre gratis DVD-til-MP4-omformere.

Vei nr. 4 - Hvordan konvertere en DVD til MP4 online

Det neste konverteringsalternativet på listen vår er å bruke en DVD-til-MP4-konverterer på nettet. Vi anbefaler at du prøver Online Video Converter - en brukervennlig online konverteringstjeneste som hjelper deg med å omkode filene dine med noen få klikk uten vannmerke. En stor fordel med denne metoden er at du ikke trenger å laste ned potensielt farlig freeware eller shareware, slik at du ikke kaster bort tid på å installere apper eller risikerer å installere skadelig programvare på datamaskinen.

Ta en titt på den korte veiledningen om hvordan du konverterer en DVD til MP4 på nettet.

Trinn 1. Besøk nettstedet for online DVD-ripper.

Gå til nettstedet Online Video Converter

Trinn 2. Før konverteringen må du sørge for at du har lagret videoen fra DVD-en på datamaskinen. Deretter klikker du på knappen Legg til media for å laste opp filer til nettkonvertereren. Finn videoen din og klikk på Åpne.

Trinn 3. MP4 velges som standard som utdataformat. Klikk på tannhjulsikonet ved siden av nedtrekkslisten for formater for å endre videooppløsning, lydkvalitet eller angi en bestemt del av videoen for konvertering.

Trinn 4. Trykk på knappen Konverter for å konvertere DVD-filer til MP4. Når konverteringen er fullført, lastes filen med filtypen .mp4 automatisk ned til datamaskinen din. Alternativt kan du klikke på knappen Last ned. Nå vet du hvordan du bruker den elektroniske DVD-omformeren til å gjøre MP4-konvertering.

Ulemper med dette konverteringsalternativet:

• Du kan bare konvertere én fil om gangen.

• Maksimal filstørrelse er begrenset.

• Konverteringshastigheten er langsommere sammenlignet med andre gratisalternativer.

Vei nr. 5 - Hvordan bruke Freemake DVD-ripper

En annen måte å rippe en DVD til MP4 på er å bruke en gratis app fra Freemake. Med denne konverteren kan du enkelt pakke ut DVD-ene dine og gjøre dem om til MP4-videoer. Programmet har et enkelt grensesnitt som det tar noen minutter å mestre. Freemake Video Converter støtter ulike typer DVD-er, inkludert DVD+R/RW, DVD+R DL og andre. Merk at programmet kun er tilgjengelig for Windows.

Følg trinnene nedenfor for å rippe en DVD til MP4 gratis ved hjelp av Freemake Video Converter.

Trinn 1. Last ned DVD-til-MP4-omformeren gratis.

Last ned Freemake Video Converter

Følg instruksjonene på skjermen for å installere programmet og kjøre det.

Trinn 2. Trykk på DVD-knappen for å laste opp videoene. Finn DVD-en din og klikk på OK.

Trinn 3. Hvis du vil klippe videoen før du konverterer den, klikker du på saksikonet. Gjør kutt i det nye vinduet som åpnes, og klikk på OK for å lagre endringene.

Trinn 4. Hvis du vil velge MP4 som målformat, klikker du på til MP4-knappen nederst i programvinduet. I det nye vinduet som åpnes, kan du velge forhåndsinnstillingen for videoene dine og en utdatamappe. Trykk på knappen Konverter for å begynne å rippe DVD-er på Windows 10.

Ulemper med dette konverteringsalternativet:

• Denne DVD-filkonvertereren legger til et vannmerke og en intro i de behandlede videoene.

• Appen er kun tilgjengelig for Windows.

• Konverteringsprosessen er treg.

Avanserte konverteringer

VLC
Bestseller

Forhåndsinnstillinger som er klare til bruk

Movavi Video Converter

Grunnleggende og avanserte konverteringer

HandBrake

Ofte stilte spørsmål

Hvordan konverterer jeg en DVD til MP4 gratis?

Du kan overføre videoene dine ved hjelp av en gratis DVD-til-MP4-omformer, for eksempel Movavi Free Video Converter. Denne omformeren kan trekke ut DVD-er, og den støtter også alle populære medieformater, inkludert MP4. Appen har også et alternativ for batchkonvertering, slik at du enkelt kan konvertere flere filer samtidig.

Følg trinnene nedenfor for å vite hvordan du ripper en DVD til MP4 med Movavi Free Video Converter.

Trinn 1. Hent den riktige versjonen av omformeren for din PC eller Macintosh fra siden som er lenket nedenfor.

Last ned Movavi Free Video Converter

Installer den gratis DVD-til-MP4-omformeren ved å følge instruksjonene på skjermen og kjøre programmet.

Trinn 2. Klikk på knappen Legg til media for å legge til filer i konverteringsprogrammet. Velg Legg til DVD fra rullegardinmenyen, og klikk deretter på Åpne DVD. Deretter finner du mappen VIDEO_TS på DVD-en og trykker på knappen Velg mappe.

Trinn 3. Åpne kategorien Video nederst i programvinduet. Finn MP4-gruppen og velg riktig forhåndsinnstilling fra listen.

Trinn 4. Trykk på Lagre til for å velge målmappe for de konverterte videoene. Til slutt klikker du på Konverter for å begynne å rippe en DVD til MP4.

Ulemper med dette konverteringsalternativet:

• Appen legger til vannmerker i behandlede videoer.

• Det er ingen redigeringsalternativer tilgjengelig.

• Den gratis omformeren støtter ikke rask konvertering.

Hvordan konverterer jeg en DVD til MP4 med Windows Media Player?

Du kan dessverre ikke rippe DVD-er med Windows Media Player. Hvis du vil konvertere en DVD-video til MP4, anbefaler vi at du bruker en konverter, for eksempel Movavi Video Converter. Dette brukervennlige programmet støtter dusinvis av videoformater, inkludert DVD-kompatible ISO-, VOB-, IFO- og andre formater, og fungerer svært raskt takket være SuperSpeed-modus.

Hvordan konverterer jeg DVD til MP4 på Windows 10?

Det finnes to hovedalternativer for å lagre en DVD som MP4 på din Windows-PC: du kan bruke en skrivebordsapp eller en nettbasert omformer. En skrivebordskonverterer er å foretrekke siden den ikke har noen begrensninger, for eksempel filstørrelsesgrense og antall konverterte filer per dag. Følg disse trinnene for å rippe DVD-er til MP4 med Movavi Video Converter.

1. Last ned omformeren ved å følge lenken nedenfor.
    Last ned Movavi Video Converter
    Følg instruksjonene på skjermen for å installere programmet og starte det.

2. Trykk på knappen Legg til media, velg deretter Legg til DVD og klikk på Åpne DVD. Finn DVD-en, velg mappen VIDEO_TS og klikk på Velg mappe.

3. Åpne Video-fanen, finn MP4-gruppen med forhåndsinnstillinger og velg en passende forhåndsinnstilling.

4. Hvis du vil endre utdatamappen for de konverterte filene, klikker du på knappen Lagre i. Trykk på knappen Konverter for å konvertere en DVD til MP4.

Hvordan kan jeg konvertere en DVD til MP4 på en Mac?

Hvis du er Mac-bruker og trenger å rippe en DVD, kan du følge den korte veiledningen nedenfor:

1. Hent DVD-til-MP4-omformeren og start installasjonsprosessen: dobbeltklikk på filen og følg instruksjonene på skjermen. Når prosessen er ferdig, kjører du programvaren.
    Last ned Movavi Video Converter for Mac

2. Sett først inn DVD-en du vil rippe i stasjonen. Klikk på Legg til medier, velg Legg til DVD og klikk deretter på Åpne DVD.

3. Det er en rekke faner under fillisten. Hvis du vil konvertere DVD-en til MP4, åpner du kategorien Video og velger MP4-gruppen med forhåndsinnstillinger. Angi den forhåndsinnstillingen som passer best for dine behov.

4. Klikk eventuelt på Lagre for å angi en ny destinasjon. Klikk på Konverter for å starte behandlingen av filene.

Hvor lang tid tar det å konvertere en DVD til MP4?

Det avhenger av størrelsen på den opprinnelige DVD-videoen og ønsket bithastighet for utdatafilen. Det tar ca. 16 minutter å brenne en DVD til MP4 med Movavi Video Converter uten SuperSpeed-akselerasjon aktivert.

Er det lovlig å konvertere en DVD til MP4?

Det er i de fleste tilfeller ulovlig å rippe DVD-er som inneholder opphavsrettsbeskyttet materiale. Men hvis du gjør det til personlig bruk og ikke prøver å distribuere rippede DVD-er, er det lite sannsynlig at myndighetene vil bry seg om det. For å være på den sikre siden anbefaler vi at du sjekker lokale lover før du ripper en kryptert DVD.