Hur man spelar in ett FaceTime-samtal med ljud [Full guide]

1. Ladda ner och installera Movavi Screen Recorder.
  2. Justera inspelningsinställningarna.
  3. Börja spela in ditt FaceTime-samtal.
  4. Spara resultatet.
8 045

Kan du spela in FaceTime med ljud på skärmen? Visst, här får du lära dig hur du spelar in FaceTime med ljud på Mac, iPhone och Android.

Inspelning utan en extra app på iOS

Inbyggd iOS-inspelare

Redaktörens betyg

4,6
/5
Bestseller

Bästa sättet att spela in FaceTime-samtal

Movavi Screen Recorder

Enkelt sätt att spela in på en Android-enhet

AZ Screen Recorder

Redaktörens betyg

4,5
/5

På Movavi är vi fast beslutna att endast förse dig med verifierad information. Här är vad vi gör för att säkerställa detta:

• När vi väljer produkter att inkludera i våra recensioner undersöker vi både efterfrågan och popularitet.

• Alla produkter som nämns i den här artikeln har testats av Movavi Content Team.

• När vi testar vill vi lyfta fram de bästa egenskaperna hos en produkt och vad den är bäst lämpad för.

• Vi går igenom användarrecensioner från populära recensionsplattformar och använder informationen när vi skriver våra produktrecensioner.

• Vi samlar in feedback från användare och analyserar deras åsikter om Movavi-programvara samt produkter från andra företag.

Så här spelar du in ett FaceTime-samtal med ljud på din Mac

Kan du spela in ett FaceTime-samtal med video och ljud samtidigt? Det är inga problem! Movavi Screen Recorder kan spela in din skärm, webbkamera, systemljud och mikrofonljud samtidigt. Använd Movavis skärminspelare för Mac för att fånga och bevara alla dina viktiga videokonversationer.

Följ dessa enkla steg för att lära dig hur du spelar in ett FaceTime-samtal med ljud.

Steg 1. Ladda ner och installera FaceTime-inspelaren

Ladda ner installationsfilen till din Mac och följ instruktionerna på skärmen. När installationen är klar startar du appen.

Steg 2. Justera inspelningsinställningarna

Innan du börjar spela in din FaceTime-video måste du ställa in parametrarna för inspelningssessionen. Klicka på Preferences i sidofältet. I dialogrutan som visas justerar du inställningarna som du vill: dölj sidofältet, välj en markör, inaktivera nedräkningen etc. Klicka på OK när du är nöjd. Klicka sedan på knappen Screen recording och välj det område på skärmen som du vill spela in.

När inspelningspanelen visas, kontrollera att ikonen System audio är grön: detta alternativ gör det möjligt för programmet att spela in alla interna ljud. Glöm inte att slå på Microphone.

Steg 3. Börja spela in ditt FaceTime-samtal

Klicka på REC-knappen för att starta inspelningen. Processen startar efter en kort nedräkning. Du kan använda knapparna Pause och Screenshot under skärminspelningen. Klicka på Stop för att avsluta inspelningen.

Steg 4. Spara resultatet

Klicka på knappen Export. I dialogrutan som visas anger du ett filnamn och väljer utdataformat och klickar sedan på Save.

Perfekt! Nu vet du hur du använder Movavis app för skärminspelning under ett FaceTime-samtal.

Movavi Screen Recorder

Det perfekta sättet att spela in allt från din skärm

Ansvarsfriskrivning: Vänligen notera att Movavi Screen Recorder inte tillåter att man spelar in kopieringsskyddade video- och ljudfiler.

Så här skärminspelar du FaceTime med ljud på en iPhone

Blir det ljud när du spelar in FaceTime? Ja, och om du vill veta hur du hör och spelar in FaceTime med ljud på en iPhone kan du använda den inbyggda funktionen för skärminspelning. Denna inspelningsfunktion är tillgänglig på iPhones som kör iOS 11 eller senare.

Följ dessa steg för att lära dig hur du skärminspelar FaceTime med ljud på din iPhone.

Steg 1. Aktivera funktionen för skärminspelning

Öppna appen Inställningar på din iPhone. Bläddra ner och tryck på alternativet Kontrollcenter. Leta reda på avsnittet Fler kontroller och tryck på + -knappen bredvid Skärminspelning för att lägga till den i ditt kontrollcenter. Stäng appen Inställningar och återgå till startskärmen på din iPhone.

Steg 2. Starta inspelning

Svep nedåt från det övre högra hörnet för att komma till Control Center. I Kontrollcenter ser du en cirkel med en vit prick inuti. Detta är knappen för skärminspelning.

Innan du startar FaceTime-samtalet håller du skärminspelningsknappen intryckt tills en popup-meny visas. Kontrollera att mikrofonikonen är aktiverad i popup-menyn genom att trycka på den. Detta gör att du kan spela in ljud på FaceTime från din enhet.

Tryck på knappen Starta inspelning i popup-menyn.

Steg 3. Öppna Facetime och starta samtalet

Öppna nu FaceTime-appen och starta eller besvara samtalet som vanligt.

För att stoppa inspelningen trycker du bara på det röda statusfältet längst upp på skärmen och väljer Stopp i popup-menyn. Skärminspelningen sparas i appen Foton på din iPhone.

Så här spelar du in FaceTime med ljud på en Android-enhet

Kan FaceTime spelas in på Android-enheter? Ja, det går! Även om FaceTime-appen bara är tillgänglig för iOS-enheter kan Android-användare delta i FaceTime-samtal via webbläsare. För att spela in samtal, prova AZ Screen Recorder. Det är en populär app för skärminspelning för Android-enheter som gör det möjligt för användare att fånga sin skärmaktivitet och ljud. Det erbjuder ett enkelt och användarvänligt gränssnitt, vilket gör det enkelt att spela in FaceTime eller någon annan apps videosamtal med ljud.

Steg 1. Ladda ner och installera AZ Screen Recorder

Ladda ner appen via länken nedan:

Hämta AZ Screen Recorder

När installationen är klar letar du efter AZ Screen Recorder-appikonen på enhetens startskärm och trycker på den för att starta applikationen.

Steg 2. Ange inställningar

Innan inspelning kan du anpassa inställningarna efter dina önskemål. För att komma åt inställningarna, tryck på kugghjulsikonen i överläggsmenyn.

Se till att alternativet Spela in ljud är aktiverat i menyn Inställningar. Du kan också justera ljudkällan eller aktivera mikrofoninspelning om det behövs.

Steg 3. Starta inspelningen av ditt samtal

Återgå till överläggsmenyn genom att trycka på AZ Screen Recorder-ikonen. Innan du startar FaceTime-samtalet trycker du på kameraikonen i överläggsmenyn. Detta kommer att starta skärminspelningsprocessen.

När inspelningen har startat kan du starta FaceTime och ringa ett videosamtal.

Steg 4. Spara din inspelning

För att stoppa inspelningen, öppna meddelandepanelen genom att svepa nedåt från toppen av enhetens skärm. Du hittar ett meddelande från AZ Screen Recorder som indikerar den pågående inspelningen. Tryck på Stopp-knappen för att avsluta inspelningen. Appen sparar automatiskt den inspelade videon i enhetens galleri eller i en specifik mapp, beroende på dina inställningar.

Så här spelar du in FaceTime på en Mac med QuickTime Player

QuickTime Player är ett inbyggt program i macOS som kan spela in FaceTime-samtal. Du måste dock installera Soundflower-pluginet för inspelning med ljud.

Steg 1. Ladda ner Soundflower

Ladda först ner och installera den senaste versionen från Soundflowers GitHub-sida:

Ladda ner Soundflower

Steg 2. Ange inspelningsinställningar

Öppna Systeminställningar på din Mac och klicka sedan på Ljud. På fliken Utdata väljer du Soundflower (2ch) som standardutdataenhet. Detta kommer att dirigera ljud till Soundflower för inspelning.

Öppna nu FaceTime på din Mac. Klicka på FaceTime i menyraden och välj Inställningar. På fliken Inställningar kontrollerar du att Mikrofon är inställd på önskad ingångskälla (t.ex. inbyggd mikrofon eller extern mikrofon).

Steg 3. Spela in ditt Facetime-samtal

Öppna QuickTime Player. Klicka på Arkiv i menyraden och välj Ny skärminspelning. Klicka på pilen bredvid den röda knappen för att visa ytterligare alternativ.

I avsnittet Mikrofon klickar du på rullgardinsmenyn och väljer Soundflower (2ch). Detta kommer att dirigera ljud från FaceTime till QuickTime Player.

Klicka på den röda knappen för att starta inspelningen. Växla till FaceTime-fönstret och fortsätt med ditt videosamtal eller din chatt som vanligt.

Steg 4. Stoppa inspelningen

Efter inspelningen klickar du på knappen Stopp i menyraden eller trycker på Command + Control + Esc på tangentbordet. Inspelningen sparas automatiskt.

Så här spelar du in FaceTime på en Mac med hjälp av snabbtangenter

Du kan också enkelt spela in dina FaceTime-samtal med hjälp av snabbtangenter på din Mac. Följ bara dessa steg:

Steg 1. Starta ditt samtal

Starta ett FaceTime-samtal med önskad person eller grupp.

Steg 2. Använd snabbknapparna för att starta inspelningen

Tryck på ⌘ + Shift + 5 på tangentbordet för att öppna fönstret för skärminspelningsverktyget.

Välj Spela in hela skärmen i listan över alternativ i den övre menyraden och välj sedan FaceTime i rullgardinsmenyn bredvid.

Klicka på den röda knappen för att börja spela in ditt FaceTime-samtal.

Steg 3. Stoppa inspelningsprocessen

När du vill stoppa inspelningen trycker du på ⌘ + Control + Esc för att öppna skärminspelningsfönstret igen och klickar sedan på knappen Stopp längst ned till höger. Inspelningen sparas i mappen Filmer på din Mac med en tidsstämpel som namn.

Bästa FaceTime-program för skärminspelning för Mac

Spela in samtal utan att installera extra programvara

QuickTime Player

Redaktörens betyg:

4.5
/5
Bestseller

Spela in FaceTime-samtal med ljud

Movavi Screen Recorder

Transkribering av videoinspelningar

Descript

Redaktörens betyg

4.8
/5

Movavi Screen Recorder

Viktiga funktioner:

• FaceTime-inspelning: spara alla videosamtal du behöver för att öka din dagliga produktivitet.
  • Flexibla inspelningsalternativ: fånga ett enda fönster, en helskärm eller bara en del av den.
  • Schemalägg dina inspelningar: spara de möten, webbseminarier eller live-evenemang som du måste delta i - även när du är bortrest - och titta på dina sparade videor senare.
  • Inspelning av systemljud och mikrofon: lämna inget ljud bakom dig för rena och lättförståeliga ljudspår.
  • Spara och dela enkelt: spara dina inspelningar i alla populära filformat, dela länkar eller ladda upp direkt till molnet och sociala medier.

Movavi Screen Recorder är det ultimata verktyget för att fånga och bevara minnesvärda FaceTime-konversationer. Oavsett om du är ett proffs som vill spara viktiga videosamtal eller helt enkelt vill bevara värdefulla ögonblick med dina nära och kära, är Movavi Screen Recorder din go-to-lösning.

Det användarvänliga gränssnittet och de kraftfulla funktionerna gör att du enkelt kan spela in, redigera och dela dina FaceTime-samtal utan ansträngning.

Fördelar:

• Rita av skärmdumpar och visa tangenttryckningar och musrörelser för enklare förklaringar

• Få klart ljud i dina videor med AI: minska bakgrundsljud från vind, trafik eller ovidkommande prat

• Anpassa filmmaterial och skapa videor på språng

• Spara dina inspelningar i populära filformat och upplösningar, inklusive HD och 4K

Nackdelar:

• Inga gränser för din kreativitet i den fullständiga versionen av programmet

QuickTime Player

• Bäst för

Spela in samtal utan att installera extra programvara

Viktiga funktioner:

• Enkla inspelningskontroller: starta inspelningen, kontrollera volymen och välj inspelningsalternativ med QuickTime Player. Du har full kontroll över din FaceTime-inspelning med enkla och intuitiva kontroller.

• Kameraval: om du har mer än en kamera tillgänglig kan du med QuickTime Player välja önskad kamera för din FaceTime-inspelning. Växla mellan kamerorna för att fånga den bästa vinkeln eller perspektivet.

QuickTime Player är en mångsidig multimediaspelare och inspelningsprogramvara med olika funktioner, inklusive sömlös FaceTime-inspelning. QuickTime Player kan spela in och spela upp nästan alla mediefiler, inklusive video, ljud, bilder och text. Du behöver dock ett externt plugin för att spela in internt ljud.

Fördelar:

• Flera inspelningsalternativ

• Högkvalitativa inspelningar

• Ursprunglig programvara för macOS

Nackdelar:

• Behöver ladda ner ett externt plugin för att spela in internt ljud

Descript

• Bäst för

Transkribering av videoinspelningar

• Klassificering G2

4.6 av 5, 330 recensioner

Viktiga funktioner:

• Transkribering: Transkribera automatiskt dina inspelade FaceTime-samtal med Descripts avancerade taligenkänningsteknik. Transkriptionerna möjliggör enkel sökning och redigering, så att du snabbt kan hitta specifika ögonblick eller göra nödvändiga ändringar.

• Redigeringsverktyg: redig era dina FaceTime-inspelningar utan ansträngning. Trimma oönskade avsnitt, ta bort bakgrundsljud och ordna om segment sömlöst för att skapa en polerad slutprodukt.

• Arbetsflöde för samarbete: samarbeta med andra i dina inspelningsprojekt med hjälp av Descripts molnbaserade plattform. Dela inspelningar, transkriptioner och redigeringar med teammedlemmar, vilket möjliggör smidigt samarbete och feedback.

Descript erbjuder en funktion för skärminspelning som gör att du kan fånga din skärm och spela in din mikrofon eller datorns ljud. Du kan också välja vilka ljud- och videoingångar du vill spela in, inklusive datorljud, mikrofon och kamera på samma gång.

Fördelar:

• Lätt att installera och använda

• Flerspårsinspelning för större flexibilitet vid redigering

• Transkriptionsfunktion för enkel redigering av manus

Nackdelar:

• Kan kräva ytterligare förberedelser för intervjuer på distans

Bästa FaceTime-inspelare för iOS och Android

Videoredigering i appen

AZ Screen Recorder

Delning på sociala medier

Record it!

Spela in högkvalitativa videor

Mobizen

Record it!

Viktiga funktioner:

• Spela inFaceTime-samtal: med den här appen kan användare spela in och spara FaceTime-samtal utan krångel.

• Snabba delningsalternativ: Användare kan dela inspelningar med vänner och familj via textmeddelande, e-post eller andra sociala medieplattformar.

Record it! är en idealisk FaceTime-inspelare för iOS-användare som låter dig spela in dina videosamtal. Du kan lägga till videoreaktioner på dina inspelningar, redigera dem och dela dem med vänner eller familj.

Fördelar:

• Lätt att använda

• Dela inspelningar med vänner och familj snabbt

• Lägg till reaktioner under inspelningen för extra effekter

Nackdelar:

• Vissa funktioner kan kräva en premiumprenumeration

AZ Screen Recorder

Viktiga funktioner:

• Skärminspelning: du kan enkelt starta/stoppa med kontrollknappar, pausa/återuppta skärminspelning när som helst och visa ditt ansikte i ett flytande fönster med facecam.

• Videoredigerare: du kan trimma och slå samman videor, lägga till bakgrundsmusik och undertexter, extrahera ramar, rotera klipp och komprimera videor för att spara utrymme för nya inspelningar.
  • Skärmdumpar och bildredigering: AZ Recorder är mer än bara en videoinspelningsapp. Den kan också hjälpa dig att ta skärmdumpar och redigera bilder.

AZ Screen Recorder är ett pålitligt och högkvalitativt skärminspelningsprogram. Det har många funktioner, inklusive skärminspelning, videoredigering och live-streaming.

Fördelar:

• Lätt att använda

• Videor av hög kvalitet

• Inga vattenstämplar

Nackdelar:

• Inte alla enheter stöder intern ljudinspelning

Mobizen

• Bäst för

Spela in högkvalitativa videor

• Google Play-betyg

4,2 av 5, 3,35 miljoner recensioner

Viktiga funktioner:

• Flytande kontroller: Mobizen tillhandahåller praktiska flytande kontroller som gör att du enkelt kan starta, pausa och stoppa inspelningar utan att hindra skärmen under FaceTime-samtal.

• Videodelning: du kan enkelt dela dina videor via sociala nätverk, t.ex. YouTube och Facebook.

Mobizen är en kraftfull mobilapplikation för skärminspelning avsedd för Android-enheter. Appen gör det enkelt att spela in spel, filmer, skärmaktiviteter etc. på din smartphone och skapa Full HD-videor.

Fördelar:

• Stödjer inspelning av olika innehåll på telefonen

• Högupplösta video- och ljudinspelningar

Nackdelar:

• Begränsade redigeringsmöjligheter

Topp 8 sätt att spela in ett FaceTime-samtal med ljud

1. Movavi Screen Recorder - inspelning av FaceTime-samtal med ljud.
  2. Inbyggd iOS-inspelare - inspelning av FaceTime med ljud på en iPhone.
  3. AZ Screen Recorder - redigerare i appen.
  4. QuickTime Player - inspelning av samtal utan installation av extra programvara.
  5. Hotkeys på en Mac - enkel inspelning på en macOS-dator.
  6. Descript - transkribering av videoinspelningar.
  7. Record it! - delning på sociala medier.
  8. Mobizen - inspelning av högkvalitativa videorFaceTime-samtal med ljud.

Slutsats

FaceTime-samtal kan spelas in med olika metoder beroende på enhet och plattform. Den inbyggda skärminspelningsfunktionen för FaceTime kan spela in både video och ljud för iPhone-användare. Android-användare kan använda appar som AZ Screen Recorder för att spara videor och spela in ljud på FaceTime.

Mac-användare kan använda QuickTime Player med Soundflower-plugin eller det inbyggda skärminspelningsverktyget. Dessutom erbjuder appar från tredje part, som Movavi Screen Recorder och Descript, ytterligare funktioner och flexibilitet för inspelning av FaceTime-samtal på olika enheter.

Genom att följa instruktionerna i artikeln kan användare enkelt spela in och spara sina FaceTime-konversationer för framtida referens eller för att dela med andra.

Movavi Screen Recorder

Det perfekta sättet att spela in allt från din skärm

An easy way to record from your screen in HD. Make video footage of any application, record online streaming video, webinars, even Skype calls, and save clips in all popular formats.

4.620,504 recensioner

Vanliga frågor

Hur vet jag om någon gör en skärminspelning av FaceTime?

Det finns ingen inbyggd funktion för att avgöra om någon gör en skärminspelning under FaceTime. Skärminspelning genererar vanligtvis inga meddelanden eller varningar för andra deltagare.

Är det möjligt att spela in ett FaceTime-samtal på en iPad?

Ja, du kan spela in ett FaceTime-samtal på en iPad med hjälp av den inbyggda skärminspelningsfunktionen. Följ samma steg som nämns för iPhone för att aktivera och använda skärminspelningsfunktionen.

Spelas FaceTime-samtal in?

Som standard spelas inte FaceTime-samtal in eller sparas. Användare kan dock manuellt spela in FaceTime-videosamtal med de metoder som beskrivs i artikeln.

Varför kan jag inte höra min skärminspelning på FaceTime?

Om du inte kan höra ljudet i din skärminspelning av ett FaceTime-samtal, kontrollera att du har aktiverat mikrofonåtkomst för skärminspelningsfunktionen på din enhet. Kontrollera också att mikrofonikonen är aktiverad under samtalet.

Är det olagligt att spela in ett FaceTime-samtal?

Lagarna kan variera beroende på jurisdiktion. Det är tillrådligt att bekanta sig med de rättsliga bestämmelserna om inspelning av samtal utan att de vet om det på din plats. Det rekommenderas att du informerar alla parter som är inblandade i samtalet om du planerar att spela in det.