Bedste gratis videoredigeringssoftware til Windows 7

Brug Movavi Video Editor til at øge lydstyrken på din video!

• Rediger og forbedr videoer nemt
  • Tilføj stilfulde overgange, titler og filtre
  • Stabiliser og reverser video, equalizér lyd og meget mere

Ved at klikke på download-knappen downloader du en gratis version af programmet.*

16 420

Er du på udkig efter den bedste gratis videoredigeringssoftware til Windows 7? Så er du kommet til det rette sted, for vi gennemgår seks af de bedste redigeringsprogrammer, som er ideelle til begyndere og professionelle klippere. Hvis du har et stramt budget, vil disse videoredigeringsplatforme hjælpe dig med at skabe professionelt indhold helt gratis.

Program

Vigtige funktioner

Bedømmelse

Download

• Forskellige filtre, titler og overgange

• Chroma-nøgle

• Stabilisering

• Billede-i-billede

• Understøtter populære videoformater

• Nemme træk-og-slip-værktøjer

• Ubegrænset antal spor og lag

Hos Movavi er vi forpligtet til kun at give dig verificerede oplysninger. Her er, hvad vi gør for at sikre dette:

• Når vi udvælger produkter til vores anmeldelser, undersøger vi både efterspørgsel og popularitet.

• Alle produkter nævnt i denne artikel er blevet testet af Movavi Content Team.

• Når vi tester, sammenligner vi nøgleparametre, herunder video- og lydbeskæring, visuelle effekter, stabilisering, justering af videokvalitet, lagring og deling af videoer og andre vigtige funktioner.

• Vi studerer brugeranmeldelser fra populære anmeldelsesplatforme og gør brug af disse oplysninger, når vi skriver vores produktanmeldelser.

• Vi indsamler feedback fra vores brugere og analyserer deres meninger om Movavi-software såvel som produkter fra andre virksomheder.

Movavi Video Editor er et af de bedste videoredigeringsprogrammer til Windows 7, der findes. Det har alle de nødvendige grundlæggende og avancerede redigeringsfunktioner. Brug det til at lave små hjemmevideoer eller korte klip til sociale medier som YouTube eller TikTok. Videoredigeringsprogrammet giver dig også mulighed for at lave udførlige film med specialeffekter. Med denne software får du overgange med lyde samt et værktøj til hurtig oprettelse af film. Træk-og-slip-funktionen gør den ideel til begynderredaktører.

Desuden kan du oprette flere videospor, hvilket er perfekt, hvis du planlægger at lave en overlejringsvideo. Appen har også bevægelsessporing. Du behøver heller ikke bekymre dig om formatkompatibilitetsproblemer, da Movavi Video Editor understøtter alle populære formater såvel som høje opløsninger, og du kan ændre videoformater for at afspille på forskellige enheder. Programmet er gratis at downloade, og du får en gratis 7-dages prøveperiode. Så du kan teste de funktioner og værktøjer, som videoredigeringsprogrammet tilbyder. Når prøveperioden er slut, kan du hente den fulde version til din Windows 7-pc.

Fordele

• Brugervenlig grænseflade

• Tilbyder et brugervenligt værktøj til oprettelse af film

• Har redigeringsværktøjer til billede-i-billede

• Inkluderer overgange, filtre, titler og klistermærker

• Har chroma key

• Kan redigere lodrette videoer

Ulemper

• Den gratis prøveversion har nogle begrænsninger

Open source-app til videoredigering

OpenShot
Redaktørens valg

Grundlæggende og avancerede redigeringsfunktioner

Movavi Video Editor

Redaktør til VR og YouTube

VideoPad

De bedste gratis videoredigeringsprogrammer til Windows 7

Nedenfor finder du anmeldelser af de bedste gratis videoredigeringsprogrammer til Windows 7-pc'er. Tjek alle anmeldelser samt fordele og ulemper ved hver app, og vælg den, der passer dig bedst.

Bedst til: Oprettelse af animationer, kortfilm og videoer til sociale medier

OpenShot er en af de bedste videoredigerere til Windows 7. Det er en gratis open source-videoredigeringsapp, der er rig på funktioner og ideel til folk, der vil skabe professionelt indhold på et budget. Der er masser af funktioner at lege med, både for begyndere og avancerede brugere. OpenShot har f.eks. slowmotion og tidseffekter til at vende eller sænke hastigheden på dine videoer. Derudover kan du lave fantastiske animerede film ved hjælp af 3D-animationsfunktionen til at skabe lens flares og bevægelig tekst.

Det er nemt at bruge OpenShot, fordi det har en træk og slip-funktion til at tilføje videoer, lyd og billeder til din filhåndtering. OpenShot har også en hurtig Trim & Slice-funktion til at forkorte dine videoer eller til at redigere klip i dit indhold. For at downloade denne gratis videoredigeringssoftware skal du bruge et 64-bit eller 32-bit operativsystem, 4 GB RAM og 500 MB harddiskplads. Bare besøg den officielle OpenShot-hjemmeside og vælg den softwareversion, der passer til din computer.

Fordele

• Brugervenligt interface, så det er velegnet til begyndere

• En masse videoredigeringsfunktioner til at skabe en perfekt video

• Giver dig mulighed for at blande og matche videoelementer

• Helt gratis at downloade og bruge og har forskellige versioner til forskellige systemer

Ulemper

• Nogle redigeringsværktøjer kan være lidt forvirrende at bruge

• Det tager et stykke tid at eksportere færdige videoer til din computer

Download OpenShot

Bedst til: Hurtig redigering, kodning og klipning af dine videoklip

Avidemux er en professionel videoredigeringssoftware til Windows 7, som du kan downloade og bruge gratis på din Windows-enhed. Denne platform understøtter mange populære videoformater som AVI, MPEG, DVD, ASF og MP4. Det er ikke så funktionsrigt som andre videoredigeringsprogrammer på vores liste, men det er en brugervenlig platform, der er ideel til nybegyndere. Så hvis du har brug for at lave nogle grundlæggende videoredigeringer, bør du helt sikkert give Avidemux en chance.

Med Avidemux kan du kopiere dele af en video og tilføje filtre til din film. Desuden kan du konvertere dine videoer til en mindre størrelse, så du kan uploade dem til platforme, der kræver en bestemt størrelse video. Det har også en kodningsfunktion, så du kan ændre formatet på dine videoer og afspille dem på forskellige enheder, du ejer.

Fordele

• Ideel til begyndere

• Understøtter populære videoformater, herunder MP4

• Tilbyder grundlæggende videoredigeringsfunktioner og -værktøjer

• Giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede scripts

• Det er en helt gratis videoredigeringssoftware til Windows 7 uden vandmærke

Ulemper

• Mangler interessante overgange, titler og klistermærker

• Har ikke mange avancerede funktioner

Download Avidemux

Bedst til: At lave videoer med overgange, musik og fortællinger

Der findes to versioner af VideoPad, den ene er gratis at downloade til Windows 7, og den anden er en betalingsversion. Du kan lave videoer til DVD, HD, YouTube og meget mere. Den har over 50 visuelle elementer og overgange, så du kan lave professionelle videoer. Og det understøtter alle populære videoformater som AVI, MP4, DIVX og MPEG.

Med VideoPad kan du redigere videoer fra et GoPro, webcam eller DV-videokamera. Andre effekter, som dette videoredigeringsprogram tilbyder, er 3D-effekter, og du kan tilpasse varigheden af dine overgange. VideoPad er også brugervenligt, fordi det har en træk-og-slip-funktion, så det er ideelt til nybegyndere.

Fordele

• Har professionelle videoskabeloner, som du kan bruge til dine film

• Giver dig mulighed for at importere og blande flere lydspor

• Du kan tilføje forskellige tekster og overlays til din video

• Har interessant animation af titeltekst

Ulemper

• Nogle brugere rapporterer om langsomme uploadhastigheder

• Nogle problemer med at importere og eksportere filer

Download VideoPad

Bedst til: Diskbrænding og personliggørelse af filmmenuer

Nero Video har en betalingsversion og en gratis version, som du kan downloade til din Windows 7-enhed. Den understøtter 21 sprog, herunder engelsk, kinesisk, tysk og italiensk. Dette videoredigeringsprogram er ideelt til at lave film eller ændre videoformater. Der er over 1000 temaer og effekter til rådighed for dig. Du kan også dekorere dine videoer ved hjælp af Nero LifeThemes Pro.

Der er også mange overgange, du kan lege med, samt animationer og keyframes. Nero Video har også en Express Mode-funktion, der giver dig mulighed for at redigere dine videoer hurtigere. Denne platform er nem at bruge, fordi den har en simpel træk-og-slip-funktion, der er velegnet til nybegyndere.

Fordele

• Brugervenlig programgrænseflade

• Tillader dig at overføre filer fra enhver enhed, såsom kameraer

• Funktion til oprettelse af diasshow

• Understøtter videoer i høj opløsning, herunder 4K og Full HD

Ulemper

• Tilbyder ikke 3D-effekter

• Intet værktøj til bevægelsessporing

Download Nero Video

Bedst til: At lave professionelle videoer på Windows 7

Lightworks er designet af professionelle, førende klippere og har 5,5 millioner brugere på verdensplan. Den gratis version af Lightworks giver nybegyndere mulighed for at klippe og flette redigerede videoklip. Det har en brugervenlig grænseflade, der inkluderer træk-og-slip-funktioner. Desuden har det farvekorrektion og blend modes.

Du vil også sætte pris på, at dette videoredigeringsprogram har tastaturgenveje til at gøre redigeringsprocessen hurtigere. Lightworks understøtter alle importformater, og der er over 13 trimmefunktioner at vælge imellem, såsom Roll, Auto Unjoin og Drag in Black. Dette videoredigeringsprogram har også tredjepartsunderstøttelse fra Boris FX, Adobe® After Effects®, Blackmagic Fusion og en del anden software.

Fordele

• Layouts, der kan tilpasses

• Fuld understøttelse af Unicode

• Understøtter næsten alle populære importformater

• Praktisk træk-og-slip-funktion

Ulemper

• Den gratis version tilbyder ikke tidslinje-rendering

• Intet stereoskopisk 3D-output i den gratis version

Download Lightworks

Sådan redigerer du en video på Windows 7 med Movavi Video Editor

Movavi Video Editor er et af de nemmeste programmer at bruge, når man laver film eller redigerer videoer. For at gøre processen lettere for dig, har vi inkluderet en detaljeret trin-for-trin guide til, hvordan du redigerer en video på Windows 7 ved hjælp af Movavi Video Editor. Tag et kig på disse trin nedenfor.

Trin 1. Download og installer Movavi Video Editor

Først skal du downloade programinstallationsfilen til din Windows 7-pc. Når du har downloadet filen, skal du dobbeltklikke på den og følge vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

Trin 2. Upload din fil til videoredigeringsprogrammet

Når Movavi Video Editor er installeret, kan du starte programmet og begynde at importere dine filer. For at gøre dette skal du blot klikke på knappen Add Files for at importere den video, du vil redigere. Din video vil blive uploadet til Media Bin. Dernæst skal du trække og slippe din video ind på tidslinjen i den nederste del af programvinduet.

Trin 3. Klip dine optagelser i sektioner

Hvis du vil fjerne dele af din video, skal du blot flytte den røde markør på videoen derhen, hvor du vil trimme den. Brug Preview-vinduet til at afspille videoen for at se, hvilke dele der kan klippes ud. Placer nu den røde markør i begyndelsen af segmentet, og klik på knappen Split. Placer derefter den røde markør i slutningen af segmentet, og klik på knappen Split igen. Nu kan du fjerne denne del ved at klikke på knappen Delete.

Trin 4. Juster videoens farver

Du kan justere mørkere toner i din video ved at justere farverne i din film. Du skal blot vælge dit videospor og klikke på knappen Color Adjustments over videoens tidslinje. Du kan automatisk justere farven eller gøre det manuelt ved at flytte skyderne for at ændre tonen i din video.

Trin 5. Tilføj musik, titler eller overgange

Du kan tilføje musik til din video ved at klikke på knappen Add Files for at inkludere et nummer efter eget valg. Musikken vil blive tilføjet til Media Bin. Flyt din fil til et separat lydspor på tidslinjen.

For at tilføje overgange skal du blot klikke på fanen Transitions i venstre side og trække og slippe den overgang, du kan lide, til den position, du ønsker i din film. Det er bedst at placere disse overgange mellem dine videoklip for at få en jævn overgang.

Hvis du gerne vil tilføje titler til din video, skal du åbne fanen Titles i venstre side og vælge den ønskede type. Træk og slip dine titler på tidslinjen.

Trin 6. Anvend filtre

For at forbedre din video kan du tilføje filtre til hvert klip eller til hele filmen. Du skal blot åbne fanen Filters i venstre hjørne af skærmen for at gennemse de tilgængelige filtre. Klik på det filter, du vil anvende, for at se, hvordan det ser ud i Preview-vinduet. Hvis du er tilfreds med filteret, skal du klikke og trække det ind på din videotidslinje.

Trin 7. Eksporter din video

Når du er færdig med at redigere din video i Movavi Video Editor Plus, skal du gemme dit projekt. Det gør du ved at klikke på knappen Export. Under fanen Save Video File kan du vælge, hvilket format du vil eksportere din video i. Hvis du vil gemme din video i high definition, kan du klikke på fanen Advanced og åbne rullemenuen Resolution og vælge den, du ønsker.

Derefter skal du blot klikke på Start-knappen for at gemme din video på din Windows 7-enhed.

Resumé

Hvis du er nybegynder inden for videoredigering og har et lille budget, så vil et gratis videoredigeringsværktøj med masser af funktioner være ideelt for dig. Der er mange muligheder at vælge imellem, men det afhænger af, hvilken redigering du ønsker at lave. Der er videoredigeringsværktøjer, der giver dig mulighed for at lave videoer fra bunden eller redigere eksisterende videoer. Vælg et af de programmer, vi har gennemgået ovenfor, hvis du vil lave professionelle videoer gratis på din Windows 7-enhed.

Movavi Video Editor

Lav nemt fantastiske videoer

* Den gratis version af Movavi Video Editor kan have følgende begrænsninger afhængigt af build: vandmærke på eksporterede klip, 60 sekunders video eller 1/2 grænse på lydlængde og/eller nogle avancerede funktioner, der ikke er tilgængelig ved eksport af videoer.