8 bästa webbplatser för nedladdning av TV-serier [2024]

Vill du fånga din skärm? Prova Movavi Screen Recorder!

• Spara videor i HD och 4K

• Spela in innehåll med systemljud

• Spara i valfritt format

6 098

Letar du efter TV-program att ladda ner? Vår lista över de bästa webbplatserna för nedladdning av TV-program kommer att sätta dig på rätt spår. Granska denna lista för att se fördelar, nackdelar, funktioner och nyckelinformation om de bästa nedladdningssajterna för TV-serier.

1. Netflix – bäst för användare som reser
  2. Hulu – bäst för tittare på direktsänd TV
  3. Amazon Prime – bäst för användare som vill köpa eller hyra titlar utanför plattformen
  4. YouTube Premium – bäst för de som älskar YouTube-innehåll
  5. Disney Plus – bäst för fans av Disney, Marvel, Star Wars och National Geographic
  6. Apple TV – bäst för användare på budget
  7. HBO Max – bäst för fans som vet att det inte är TV, det är HBO
  8. Peacock – bäst för fans av NBC/Universals innehåll som också vill ha direktsänd sport

Vårt mål är att endast förse dig med verifierad information. För att säkerställa detta gör Movavi Content Team följande:

• När vi väljer produkter att inkludera i våra recensioner undersöker vi både efterfrågan och popularitet.

• Teamet testar alla produkter som nämns i den här artikeln.

• När vi testar jämför vi de viktigaste egenskaperna hos produkterna, vilket inkluderar att välja inspelningsområde, schemalägga inspelning, visa tangenttryckningar och mus och andra viktiga funktioner.

• Vi går igenom användarrecensioner från populära recensionsplattformar och använder informationen när vi skriver våra produktrecensioner.

• Vi samlar in feedback från användare och analyserar deras åsikter om Movavi-programvara samt produkter från andra företag.

Bästa webbplatserna för nedladdning av TV-program

Bäst för: användare som reser

OS: iOS, Windows 10 eller 11, Android, FireOS, utvalda Chromebooks och Chromeboxar

Genomsnittliga besök per månad: 261 miljoner

Netflix var där streamingrevolutionen började, och nu är det den bästa streamingtjänsten på marknaden. Plattformen erbjuder en enorm katalog med titlar med massor av originalprogram som nu vinner Oscars. Netflix har 4K-innehåll tillgängligt och du kan ladda ner TV-program och filmer för att se offline på din telefon, surfplatta eller dator.

Viktigafunktioner:

• Upp till 100 nedladdningar åt gången per enhet. Antalet enheter beror på din prisplan.
  • Nedladdningars utgångstid beror på titeln. Vissa går ut 48 timmar efter din första uppspelning, och andra kan gå ut om en vecka.
  • Du kan ladda ner titlar igen efter utgången, men vissa har en gräns för hur många gånger du kan ladda ner dem igen.
  • Mognadsklassificeringen gäller nedladdningar på barnprofiler, så barn kommer inte att kunna titta på moget innehåll.

Fördelar:

• Återigen, inga annonser när du streamar
  • Massor av originalinnehåll av hög kvalitet
  • Mobila nedladdningar tillgängliga
  • Gratis mobilspel

Nackdelar:

• Dyrare än konkurrenterna
  • Innehållet ändras med liten eller ingen förvarning

Bäst för: användare som också vill ha live-TV

OS: iOS, Android och FireOS

Genomsnittligt antal besök per månad: 18M

Om du inte är säker på var du ska ladda ner TV-program är Hulu ett bra alternativ. Plattformen fokuserar på TV över filmer och har blivit en stark konkurrent till Netflix sedan Disney köpte det. Med No Ads-prenumerationen kan du enkelt ladda ner TV-program. Att titta på dem är också en bris, eftersom du inte behöver konvertera någonting till en MP4. Allt är tillgängligt på plattformen.

Viktiga funktioner:

• Visning på två skärmar åt gången och fem enheter som stöds.
  • Erbjuder 25 nedladdningar per konto samtidigt på fem mobila enheter som stöds.
  • Tillgång att titta på nedladdningar i 30 dagar.
  • Vid uppspelning har du 48 timmar på dig att slutföra innan nedladdningen går ut.
  • Det är möjligt att ladda ner igen efter utgången om det är tillgängligt.

Fördelar:

• Erbjuder de senaste TV-programmen med länkar till Disney, Fox, FX, ABC och många andra populära nätverk
  • Tillgängligt på nästan alla enheter på marknaden
  • Möjlighet att kombinera med Disney+ och ESPN+ för ett lägre pris

Nackdelar:

• Det grundläggande abonnemanget innehåller annonser
  • Kräver abonnemanget Inga annonser för att ladda ner innehåll för offlinevisning
  • Färre högkvalitativa visningsalternativ än konkurrenterna

Bäst för: användare som vill ha möjlighet att hyra eller köpa titlar utanför plattformen

OS: iOS, macOS, Android, Windows och FireOS

Genomsnittligt antal besök per månad: 15M

Om du vill att TV-program ska laddas ner via ditt konto och utanför plattformen är Amazon Prime det bästa alternativet. Även om plattformen inte har mycket originalinnehåll, är originalen de lägger ut utmärkta. Och det finns en hel del annat innehåll för att stödja plattformen. Den viktigaste dragningen till plattformen är möjligheten att köpa eller hyra program som inte kommer med prenumerationen.

Viktiga funktioner:

• Du kan ladda ner tillgängliga titlar till endast två enheter åt gången.
  • 15 till 25 totala nedladdningar per konto baserat på din kontoplats.
  • Nedladdade titlar förfaller efter 30 dagar eller 48 timmar från din första uppspelning.

Fördelar:

• Fantastiskt originalinnehåll
  • Erbjuder streaming i HDR och 4K
  • Möjlighet att hyra och köpa TV-program eller filmer

Nackdelar:

• Bra originalinnehåll, men inte lika mycket som konkurrenterna
  • Mer innehåll från tredje part på andra plattformar

Bäst för: användare som vill ha reklamfritt YouTube-innehåll

OS: iOS, macOS, Android, Windows och FireOS

Genomsnittligt antal besök per månad: 7,798M

YouTube Premium är det bästa sättet att njuta av YouTube-plattformen. Det ger dig tillgång till YouTube Originals, YouTube Premium Music och en mängd gratis TV-serier och filmer online. Men de största fördelarna är att du slipper annonser när du tittar på YouTube-innehåll och att du kan ladda ner innehåll för offlineuppspelning.

Viktigafunktioner:

• Obegränsat antal videonedladdningar.
  • Nedladdade videor går i allmänhet ut efter 29 dagar.
  • Vissa länder och regioner har bara 48 timmars offlineuppspelning.
  • Du kan ladda ner innehåll igen om det är tillgängligt.

Fördelar:

• Inga annonser för alla YouTube-videor
  • Streama YouTube-videor på en låst enhet
  • Erbjuder original från YouTube
  • Inkluderar YouTube Music Premium

Nackdelar:

• Inte mycket originalinnehåll
  • Högt pris bara för att slippa annonser och tillåta nedladdning på YouTube

Bäst för: fans av Marvel, National Geographic och naturligtvis Disney-innehåll

OS: iOS, macOS, Android, Windows, ChromeOS och FireOS

Genomsnittliga besök per månad: 29 miljoner

Om du är ett fan av varumärket Disney och allt innehåll som de har köpt och utökat genom åren, då är det här plattformen för dig. Plattformen är intuitiv och erbjuder solida rekommendationer baserat på ditt tittande. Dessutom kan du ladda ner TV-program gratis med ett grundläggande medlemskap. Och de erbjuder paketering med Hulu och ESPN +.

Viktiga funktioner:

• Obegränsade nedladdningar
  • Nedladdningarna finns kvar på din enhet så länge du ansluter var 30:e dag och inte loggar ut
  • Ladda ner samma innehåll på upp till 10 enheter samtidigt

Fördelar:

• Allt ditt Disney-, Marvel- och NatGeo-innehåll på ett ställe
  • 4K-streaming tillgänglig för vissa titlar
  • Plattformen kraschar sällan eller har problem
  • Möjlighet att kombinera med Hulu basic och ESPN+

Nackdelar:

• Det mesta av originalinnehållet kommer från befintliga franchises
  • Premiere Access för innehåll på bio är dyrt

Bäst för: användare som letar efter billiga alternativ

OS: iOS, macOS och Windows

Genomsnittligt antal besök per månad: 4.5M

Ladda ner alla TV-serier gratis med deras enkla prisplan. Allt ingår! Apple TV har inte det största innehållsbiblioteket, men de har det där det räknas. Prisplanen är billig – även om de flesta får den gratis när de köper en Apple-enhet – och Apple lägger till massor av nytt innehåll.

Viktiga funktioner:

• Möjlighet att streama på upp till sex enheter samtidigt
  • Nedladdningar finns kvar i upp till 30 dagar för de flesta titlar
  • Begränsningar av nedladdningar inte tillgängliga, men appen låter dig veta när du är maxad

Fördelar:

• Billig streaming
  • Inga annonser
  • Originalinnehåll med stor budget och stjärnglans
  • Uppspelning i 4K och Dolby Vision
  • Möjlighet att hyra eller köpa innehåll utanför plattformen via iTunes

Nackdelar:

• Liten katalog med innehåll
  • Inget gammalt (inga klassiker)
  • Appen kan vara svår att hantera
  • Ingen app för Android-telefoner

Bäst för: användare som inte vill ha TV, de vill ha HBO

OS: iOS, macOS, Android, Windows, ChromeOS och FireOS

Genomsnittligt antal besök per månad: 15M

Behöver du fler TV-program att ladda ner? HBO Max har en gigantisk katalog med nya och gamla TV-program och filmer tillgängliga. Företaget är under AT&T / Warner Media-paraplyet, så de uppdaterar alltid innehållsbiblioteket. Dessutom tillåter plattformen offline-nedladdning, 4K-streaming på tillgängliga titlar och massor av profilkontroller. Det är lite dyrare än andra strömningsplattformar, men du får vad du betalar för med den här.

Viktiga funktioner:

• Upp till 30 nedladdningar per konto på alla enheter
  • 48 timmar att titta på nedladdat innehåll när du har startat det
  • Otittade nedladdningar upphör att gälla efter 30 dagar

Fördelar:

• Enorm innehållskatalog från en mängd olika källor
  • Rent, intuitivt och lättanvänt gränssnitt
  • Stöd för flera profiler

Nackdelar:

• Dyrare än konkurrenterna
  • Saknar 4K för många titlar
  • Nedladdningar endast tillgängliga på den annonsfria nivån

Bäst för: fans av NBC/Universals innehåll som också vill ha tillgång till NHL, WWE och OS

OS: iOS, macOS, Android, Windows

Genomsnittligt antal besök per månad: 2 miljoner

Peacock var lite sen till streamingtjänstens trend, men det betyder inte att det är under-par till de andra tjänsterna. Som en del av NBCUniversal och Comcast har Peacock massor av innehåll att erbjuda. Det är en av de bästa gratistjänsterna som finns tillgängliga, men för att ladda ner TV-program från plattformen måste du betala för ett Premium Plus-medlemskap (inte bara Premium!). Den nivån ger dig också tillgång till live-sport och WWE-programmering tillsammans med andra förmåner.

Viktiga funktioner:

• 25 titlar per konto tillåts för nedladdning
  • Ladda ner till upp till 6 enheter
  • Nedladdningar förfaller efter 30 dagar

Fördelar:

• Erbjuder en omfattande katalog från varumärket NBC/Universal
  • Flera prisnivåer (även gratis)
  • Live-sport tillgänglig

Nackdelar:

• Nedladdningar endast tillgängliga på Premium Plus-planen
  • Premiumnivån har annonser och erbjuder inte nedladdning

Så laddar du ner TV-program på Netflix

Att ladda ner filmer från Netflix är en enkel process. För att börja måste du ladda ner Netflix-appen på din enhet och/eller se till att du har den senaste versionen.

Netflix körs på följande enheter:

• iPad, iPod, iPhone

• Android-telefoner och -surfplattor

• Fire-surfplatta från Amazon

• DATOR

• Specifika Chomeboxar och Chromebooks

När du har appen på din enhet följer du dessa instruktioner:

1. Öppna appen.
  2. Välj ikonen Nedladdningar. Om du kör Windows öppnar du appen och väljer ikonen Meny.
  3. Välj en av följande länkar baserat på din enhet: Tillgänglig för nedladdning, Hitta något att ladda ner, Välj Se vad du kan ladda ner eller Hitta mer att ladda ner.
  4. Välj en film eller ett TV-program.
  5. Tryck på ikonen Ladda ner på beskrivningssidan. Med TV-program har du möjlighet att ladda ner varje avsnitt individuellt. Och Android-användare har möjlighet att ladda ner hela säsonger.
  6. Kom alltid ihåg att ladda ner via Wi-Fi för att undvika överdrivna datautgifter från din nätverksleverantör.
  7. Nedladdade titlar visas i kategorin Nedladdningar när du trycker eller klickar på ikonen. För Windows klickar du på Meny och sedan Mina nedladdningar.
  8. Tryck på Play-ikonen för att titta på titeln.

Du kan också hoppa över att välja kategorin nedladdningsbart innehåll. Öppna bara en film eller TV-serie, och om den är tillgänglig för nedladdning ser du ikonen i beskrivningen.

Netflix tillåter inte nedladdning av allt innehåll, så alternativet kanske inte är tillgängligt. Men urvalet är omfattande.

Så laddar du ner TV-program på Hulu

Nedladdning är endast tillgängligt på Hulu-abonnemang (Inga annonser). Om du har en annonsplan måste du uppgradera för att ladda ner innehåll. Dessutom kan du bara ladda ner innehåll från Hulu på dessa enheter:

• Android-enheter som kör Android 5.0 eller senare och med en skärmstorlek på minst 800 × 480p

• iPad, iPhone eller iPod (5:e generationen eller senare, 5S eller senare, 6:e generationen iPod Touch)

• Amazon Fire-surfplattor som kan köra Fire OS 5 eller högre

Följ dessa instruktioner för att ladda ner TV-program eller filmer från Hulu:

1. Kör Hulu-appen på din enhet som stöds.

2. Tryck på ikonen Sök i navigeringsfältet längst upp på skärmen.

3. Tryck på Nedladdningsbar.

4. Bläddra bland alternativen och välj ett TV-program eller en film.

5. För TV-program trycker du på fliken Episoder och väljer ett enskilt avsnitt. Om det är tillgängligt trycker du på ikonen Hämta i detaljerna.

6. Om du vill visa nedladdat innehåll väljer du ikonen Nedladdningar i navigeringsfältet.

7. Därifrån väljer du ett nedladdat program och trycker på Play-ikonen. Observera att Hulu inaktiverar autoplay-funktionerna i nedladdningsmenyn.

Om du redan vet vad du vill ladda ner skriver du in TV-programmet eller filmen i sökfältet och sedan nedladdningsikonen. Alla titlar är dock inte tillgängliga för nedladdning.

Nedladdning med mobildata

Det är möjligt att ladda ner innehåll på Hulu med hjälp av din mobildata, men var medveten om potentiella nätverksavgifter. För att göra detta måste du aktivera mobil nedladdning i Netflix.

iOS

1. Välj ikonen Nedladdningar i navigeringsfältet.
  2. Tryck på ikonen Inställningar – den ser ut som ett kugghjul.
  3. Växla omkopplaren till bredvid Cellulär nedladdning.

Android

1. Välj kontoikonen i navigeringsfältet.
  2. Tryck på Inställningar och sedan på Nedladdningar.
  3. Växla omkopplaren till bredvid Cellulär nedladdning.

När du har laddat ner ditt innehåll kan du titta på alla nedladdningar från alla profiler på den enheten. Du kan filtrera nedladdningsmenyn till din profil för att göra det lättare att hitta saker.

Förnya nedladdningar med Hulu

Som beskrivs i avsnittet om Hulu ovan är nedladdningar på Hulu tillfälliga. Du kan dock enkelt förnya utgångna nedladdningar om de fortfarande är tillgängliga. Följ dessa instruktioner:

1. Välj ikonen Nedladdningar i navigeringsfältet.
  2. Tryck på Varningsikonen – ett utropstecken med en cirkel runt – bredvid den utgångna nedladdningen.
  3. Tryck på Förnya nedladdning.

Så här laddar du ner TV-program på YouTube Premium

För att ladda ner TV-program och andra YouTube-videor via YouTube Premium måste du först registrera dig för ett YouTube Premium-konto. När du har registrerat dig följer du dessa instruktioner:

1. Öppna YouTube-appen på din smartphone eller gå till YouTube.com.
  2. Sök efter det TV-program eller den video du vill ladda ner.
  3. Tryck eller klicka på videon så att detaljerna visas och videon spelas upp.
  4. Tryck eller klicka på knappen Ladda ner under videospelaren.
  5. Välj kvalitet för din videonedladdning.
  6. När nedladdningen är klar förvandlas nedladdningsknappen till en blå bock.
  7. Om du vill titta på videor trycker du på biblioteksikonen längst ner på skärmen på din smartphone. I en webbläsare klickar du på menyknappen längst upp till vänster – tre horisontella linjer – och sedan på biblioteksikonen.
  8. Hitta din titel under Nedladdningar i ditt bibliotek och klicka för att spela upp.

Hur man väljer den bästa webbplatsen eller plattformen för nedladdning av TV-program

• Antal nedladdningar: Netflix erbjuder 100 åt gången, och Hulu erbjuder 25. Baserat på din användning vill du överväga det maximala antalet nedladdningar du kan ha på en gång. Annars kanske du går igenom ditt innehåll för snabbt.

• Utgångsdatum: nedladdningar går ut på flera plattformar efter ett tag, och det blir irriterande om du måste ladda ner objekt kontinuerligt. Om du är glömsk kan detta vara en faktor.

• Innehållsval: vad är poängen med att betala för en plattform för att ladda ner TV-program om du inte är nöjd med innehållet? Se till att granska innehållet för varje webbplats och undersök vilket nytt innehåll som kommer och vad som försvinner.

• Pris: lagliga plattformar erbjuder inte TV-serier med gratis nedladdning. Varje webbplats har en prisstruktur, och du kan inte ladda ner TV-serier gratis. Det är upp till dig att avgöra vad du är villig att betala och om du är nöjd med innehållet och funktionerna för det priset.

• Funktioner: olika sajter erbjuder olika funktioner i olika paket. Innan du lägger pengar på en tjänst för nedladdning av TV-program bör du titta på funktioner som HD- och 4K-streaming och nedladdningar, annonsfri streaming och olika tillägg.

• Support: även för streamingtjänster är det en bra idé att titta på deras supporttillgänglighet och betyg. Kontrollera om de erbjuder livechatt, e-post och telefonsupport. Du vet aldrig när du kan ha problem med en plattform.

Sammanfattning

Det finns många plattformar att välja mellan om du vill ladda ner TV-program till dina enheter. Genom att använda råden ovan kan alla hitta en lösning för sina personliga behov. Vi hoppas att den här artikeln har varit till hjälp i ditt val.

Webbplats

Bäst för

Ladda ner information

Användare som reser

100 nedladdningar åt gången;
Kan endast spelas upp via Netflix-appen;
Raderas automatiskt vid avbokning

Tittare på direktsänd TV

Endast mobila nedladdningar;
25 nedladdningar per konto;
Förfaller 30 dagar eller 48 timmar efter uppspelning

Användare som vill köpa eller hyra titlar utanför plattformen

Nedladdningar tillgängliga på två enheter samtidigt;
15 till 25 totala nedladdningar per konto;
Upphör att gälla 30 dagar eller 48 timmar efter uppspelning

Vanliga frågor

Var laddar jag ner TV-serier?

Kolla in följande nedladdningssidor för TV-serier:

• Netflix

• Hulu

• Amazon Prime

• YouTube Premium

• Disney Plus

• Apple TV

• HBO Max

• Peacock

Vilka är de bästa webbplatserna för nedladdning av TV-program?

Här är de bästa alternativen för att ladda ner TV-program:

• Netflix

• Hulu

• YouTube Premium

• Amazon Prime